02 / 05 / 2024

Hamit Turna kim

Hamit Turna kim

Adana Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 17 Ağustos depremi ve diğer afetlerde yaşamını yitirenlere bir kez daha Allah'tan rahmet dileyerek, depremin değil, plansız yapılmış binaların insanı öldürdüğünü söyledi.

Hamit Turna: Plansız yapılmış binalar risk taşıyor!

Adana Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 17 Ağustos depremi ve diğer afetlerde yaşamını yitirenlere bir kez daha Allah'tan rahmet dileyerek, depremin değil, plansız yapılmış binaların insanı öldürdüğünü söyledi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Hamit Demir: İstanbul'da 40 milyon dolarlık proje geliştirip Ruslara satacağız!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Rus yatırımcıların Türk gayrimenkul sektörüne büyük ilgisi olduğunu belirterek, proje siparişi aldıklarını söyledi. Ruslar' ın Türkiye' ye güveni arttı...

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Hamit Demir: 2015 inşaatın uçuş yılı olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2014'ün inşaatta uçuş yılı olacağını ancak 17 Aralık darbe girişiminin bunu geciktirdiğini söyledi. Demir, "2015'te Türkiye'nin önüne kimse geçemez" dedi...

Hamit Demir: Deprem konusunda kararlı olmalıyız!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir inşaat, projelerinde son teknolojileri kullanarak depremde tam güvenlik sağlıyor. Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Deprem konusunda kararlı adımlar atmalıyız" dedi.

1941 yılında Beyoğlu Abdülhak Hamit Caddesi'nde 1.343 metrekare arsa 33 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Emlak ve Eytam Bankası'nın verdiği ilanda Beyoğlu Abdülhak Hamit Caddesi'nde yer alan 5 arsa ve Taksim Caddesi'nde yer alan üzerinde iki dükkan olan arsa satılacakmış.

Hamit Tuna Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ndeki çalışmaları inceledi!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Korukent Mahallesi'ncle Sağlık Bakanlığı'na tahsis ettikleri 232 bin metrekare alanda inşasına başlanan bin 250 yataklı Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'ndeki çalışmaları inceledi.

Hamit Turna kim Haberi

Hamit Turna kim

Adana Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Toroslar Belediyesi olarak vatandaşları deprem konusunda bilinçlendirmek amacıyla bir çok çalışmaya imza attıklarını dile getirerek, planlı ve ruhsatlı yapı noktasında da önemli mesafeler kat ettiklerini belirtti. Tuna, Türkiye'nin 'Deprem Dedesi' Kandilli Rasathanesi eski Müdürü merhum Ahmet Mete Işıkara'yı da ilçelerine davet ederek deprem konusunda hem öğrencileri hem de vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla seminerler gerçekleştirdiklerini ve AKUT'a da ilçe sınırları içerisinde bir yer tahsis ettiklerini hatırlattı. Tuna, Toroslar'da kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına göreve geldiklerinde ilk iş olarak ilçe halkının ruhsatlı yapı yapmasını sağlamak amacıyla ruhsat ve yapı kullanma izin belgesi harçlarında yüzde 57'lere varan indirimler uyguladıklarını ifade etti. Olası bir depremde can ve mal kaybını...