04 / 05 / 2024

Ham:m sandık

Ham:m sandık

İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından komodin, TV ünitesi, dresuar ve büfe gibi farklı fonksiyon alternatifleriyle tasarlanan, Ham:m üretimi “Sandık” serisi mobilyalar, mekana ve kişiye özel yorumlanabilen detaylarıyla dekorasyonda esnek ve zamansız bir tasa

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar?

14-28 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde sandıkta görev yapan vatandaşlar ödemelerin detaylarını sorguluyor. Peki, Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar? İşte detaylar...

2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak?

Seçimlerde sandıkta vazife yapan müşahitlerin ücretleri, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinin sona ermesinin akabinden gündemdeki yerini aldı. Peki sandık görevlilerinin ücretleri ne zaman yatacak? 2023 sandık görevlisi ücretleri hangi bankadan alınacak?

2023 sandık görevlisi ücreti! Sandık görevlisi ücreti ne kadar? 2. Tur sandık görevlisi ücreti ne kadar?

Seçim sürecinin 2. turunda yeni görevli olacak kişiler, önceden de görevli olanlar; 2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, açıklandı mı? Sandık görevlisi ücreti ne zaman ödenecek? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

2023 Sandık görevlisi ücreti ne kadar? Müşahit ücretleri yattı mı? Ne zaman yatacak?

Sandık vazifelisi ücretleri, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimlerinin bitmesinin akabinden sorgulanıyor. 14 Mayıs seçimlerinde 60 milyon 697 bin 843 milyon kişi oy kullandı. Sandık vazifelileri tüm vatandaşları oy kullanma hususunda bilgilendirdi. Peki sandık vazifelisi ücretleri yattı mı?

Sandıkçı Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Onay Salih Sandıkçı tarafından kuruldu.

Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücretleri ne kadar?

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi adına geri sayım devam ediyor. Sandık görevlileri için belirli bir ücret ödemesi yapılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Altus 205 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus Al 225 F enerji sınıfı 205 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu,geniş iç haznesi ve statik soğutma özelliği ile pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Peki statik soğutma özelliği nedir?

ham:m aydınlatmaları yeniden yorumluyor!

Aydınlatmalar, ham:m’ın tasarım felsefesiyle yeniden yorumlanıyor. Osman, Kavanoz, Kuka, Yakarış, Kafa, App, Küre ve Kavuk, hikayesi olan formları ve karakteristik yapılarıyla mekanları ışığın tasarım haliyle buluşturuyor.

Ham:m plus, iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti veriyor!

İnsanın iç dünyasına hitap eden tasarımlar ortaya koyan ham:m, dekorasyon detaylarında ham:m yaşam felsefesini benimseyenlere “ham:m plus” adı altında “iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti” veriyor.

Ham:m’dan zamansız sandık serisi!

İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından komodin, TV ünitesi, dresuar ve büfe gibi farklı fonksiyon alternatifleriyle tasarlanan, Ham:m üretimi “Sandık” serisi mobilyalar, mekana ve kişiye özel yorumlanabilen detaylarıyla dekorasyonda esnek ve zamansız bir tasa

Ham:m sandık Haberi

Ham:m sandık

İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından komodin, TV ünitesi, dresuar ve büfe gibi farklı fonksiyon alternatifleriyle tasarlanan, Ham:m üretimi “Sandık” serisi mobilyalar, mekana ve kişiye özel yorumlanabilen detaylarıyla dekorasyonda esnek ve zamansız bir tasarım anlayışı sunuyor.


İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından kurulan ID-ISTANBUL tasarım ofisinin yarattığı mekanlar için mobilya ve aksesuar üretim alanı olarak faaliyete geçirilen Ham:m, doğal malzemenin kusursuz işçilikle harmanlandığı el yapımı ürünlerle iç mekanları zamansızlaştırıyor.


İç Mimar Muhammet Taşlı imzasını taşıyan, kübik ve geometrik formlarıyla fonksiyonel çözümler sunan Sandık, mekan ve kişiye özel olarak yorumlanabilen tasarım alternatifleriyle farklı stillerdeki dekorasyon çözümlerinde tamamlayıcı bir rol oynuyor. 


Kullanıcının talep ve ihtiyaçlarına göre komodin, TV ünitesi, dresuar ve büfe gibi farklı fonksiyonlarda üretilebilen Sandık, 40 cm’den 2 metre...