17 / 05 / 2024

Hamptonsta yazlık evlerin fiyatları

Hamptonsta yazlık evlerin fiyatları

Hamptons'ta yazlık evlerin kiraları dudak uçuklatıyor. Ralph Lauren, Steven Spielberg ve Martha Stewart'ın yaz aylarını geçirdiği Hampston'da bir aylık kirası 1 milyon 200 bin doları bulan bir ev bile var...

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Yazlık evlerde köpük oluştu!

Pandemi sonrasında izole hayatın tercih edilmesiyle yazlık evlere talep arttı. Bu durum sonrasında yazlık evlerin fiyatları da tavan yaptı. Uzmanlar bu fiyatların köpük olduğu görüşünde. 

Yazlık ev alacaklar bu 5 maddeye dikkat!

Home Yapı Kurucu Ortağı Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu, yazlık mimarisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yağcıoğlu, yazlık evlerin mimari trendlerini ve yazlıklarda en çok tercih edilenleri anlattı...

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçuşa geçti! 

Koronavirüs salgını ile birlikte yazlık bölgelerde evlerin fiyatlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Datça, Bodrum ve Kaş’ta konut fiyatlarının değeri yüzde 68'i bulmuş durumda. 

Salgından kaçan Çatalca ve Silivri'de yazlık kiraladı!

Koronavirüsün etkisiyle bu yıl yazlık evlerin kapıları mart ve nisan aylarında açıldı. Salgından korunmak isteyenler Çatalca ve Silivri gibi yazlık bölgelere yönelince, bu ilçelerdeki elektrik tüketiminde yüzde 35’lere varan artış yaşandı.

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

Yazlık evler yatırımcısına kazandırdı! 

Son 4 yılda yazlık evlerin fiyatları yüzde 118'e varan oranlarda artış gösterdi. Yazlık fiyatları en çok Antalya Kaş'da arttı.  

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri için öneriler!

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

Yazlık alırken nelere dikkat etmeli?

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yazlık fiyatları da hareketlendi. Yazlık evlerin gözdesi Ege ve Akdeniz kıyılarında yabancıların da sattığı yazlıklarda fiyatlar 100 bin liradan başlıyor.

İzmir Aliağa'daki yazlıklar yıkılacak mı?

İzmir Aliağa Çaltılıdere Mahallesi’nin Köstemkoy mevkiinde bulunan yazlık evlerin sahiplerine, evlerin sit alanı üzerinde kurulu olduğu gerekçesiyle yıkılacağı yönünde Aliağa Belediyesi’nden mektup gönderildi. Ev sahipleri yıkımı durdurmak için Belediye Başkanı Serkan Acar ile görüşme talebinde bulu

Yazlık evler nerelerden alınmalı?

Türkiye ekonomisinin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması ve tatilin lüks değil bir ihtiyaç olarak algılanması ikinci konut olarak adlandırılan yazlık evlere olan talebi artırıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

Hamptonsta yazlık evlerin fiyatları Haberi

Hamptonsta yazlık evlerin fiyatları

Business İnsider, muhtemelen ünlü yıldızların önümüzdeki yazlarını geçireceği muhteşem evleri sıraladı...



Bu beş yatak odalı ev için sezonluk 595 bin dolar kira isteniyor.



On odası bulunan bu lüks evin sezonluk kirası 600 bin dolar.



Bu yedi odalı evin kirası 600 bin dolar.