06 / 05 / 2024

Han Plus Avm

Han Plus Avm

Ukra İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Han Plus projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

A Plus AVM'de miras kavgası!

A Plus AVM'nin ortağı işadamı Bahri Demir'in ölümünün ardından, kızı Hatice Gül amcası ve erkek kardeşlerinin babasının mirasını kaçırdıkları gerekçesiyle dava açtı.

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Blok Han Plus İş Merkezi'nde kuruldu.

Olimpa Park Plus’ta sınırlı sayıda daireler! 60 ay 0 faizle!

Başakşehir’in merkezinde yer alan, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi Olimpa AVM’nin yanı başındaki Olimpa Park Plus’ta sınırlı sayıda daireler için 60 ay 0 faiz kampanyası başladı.

Olimpa Park Plus’ta 60 ay 0 faiz ve hemen teslim fırsatı!

Başakşehir’in merkezinde yer alan, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi Olimpa AVM’nin yanı başındaki Olimpa Park Plus’ta sınırlı sayıda daireler için 60 ay 0 faiz kampanyası başladı.

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Ozan Zervent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'ta kuruldu.

Silver Sands Oto İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Silver Sands Oto İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Abdullah Alabdullah tarafından 25 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'da kuruldu.

M A Group İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M A Group İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amer Dıab ve Marouf Dıab ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'da kuruldu.

Olimpa Park Plus'ta teslim için geri sayım başladı!

Olimpa Park Plus’ın tamamlanmasına kısa bir zaman kaldı. Başakşehir’in ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Olimpa AVM’nin yanı başında yükselen Olimpa Park Plus, Olimpa Park projesinin ikinci etabını oluşturuyor.

Olimpa Park Plus'ta peşinatla teslimde ödeniyor!

Başakşehir'de inşa edilen Olimpa Park'ın AVM'nin yanında yükseliyor. Olimpa 2'nci etabı Olimpa Park Plus için bahar Park Plus sakinlerini bekleyen hizmetler kampanyası başlatıldı..

İzmir Arap Hanı yerine AVM veya butik otel yapılacak!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı'nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Arap Hanı Tuhafiyeciler Çarşısı Genel Müdürü Mustafa Akata, ortak ve hissedarların satış konusunda anlaştıklarını söyledi.

İzmir'deki tarihi Arap Hanı 30 milyon TL'ye satılıyor!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı..

Narmanlı Han'ın akıbeti belli oldu!

2014'ün başında 57 milyon dolara Mehmet Erkul ve Tekin Esen’e satılan Narmanlı Han'ın otel mi yoksa AVM olacağı tartışılıyordu. Mimar Sinan Genim'in açıklamasına göre han, küçük olması sebebiyle ne alışveriş merkezi ne otel olacak...

Han Plus Avm Haberi

Han Plus Avm


Esenyurt Han Plus projesinin yeni havadan videosu için...