13 / 05 / 2024

Hana Cosic

Hana Cosic

Soco Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi, Senada Sokollu, Hana Cosic tarafından 10 bin 50 TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Hana Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hana Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 125 bin TL sermaye bedeli ile Abdelwaly Bekhet, Mohamed    Ahmed ve Mohamed Taha Saleh ortaklığında kuruldu. 

Hana Teknik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hana Teknik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Nadir tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül 2017'de kuruldu.

Samsun Çakallı Han’da çevre düzenlemesi yapıldı!

SAMSUN’da Anadolu Selçuklu dönemine ait Çakallı Han’da Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi çalışması yapıldı. Belediye ekipleri, hana ulaşacak yeni yolun ve otoparkın yapımını ise tamamladı.

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Merve Hanağası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, Yağ İskele.Caddesi'nde kuruldu.

1935 yılında Sansaryan Han Vilayet'in!

1935 yılında devam eden Sansaryan Han davasında Mahkeme, Vilayet lehine karar vermiş. Sirkeci'deki hana Vilayet'in el koymak istemesiyle başlayan davada İkinci Hukuk Mahkemesi ikinci defa Vilayet'in lehine karar vermiş.

Antakya Defne ilçe kaymakamlık binası ne olacak?

Bazı üyeler uygulamaya karşı çıkarak, “Hana Deresi yakınındaki 13 dönümlük alan, Defne halkınındır. Okul yerine bina inşaatına dönüştürülmemeli” derken, bazı üyeler ise isteğin BŞB Meclisi'nde kabul edilen Nazım İmar Planı ile yürürlükte olduğunu söyledi.

Soco Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soco Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi, Senada Sokollu, Hana Cosic tarafından 10 bin 50 TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

1992 yılında Sansaryan Han adliye sarayı olarak kullanılacakmış!

1992 yılında Eminönü'ndeki ünlü Sansaryan Han adliye sarayı olarak kullanılmak üzere Adalet Bakanlığı'na tahsis edilmiş. Mülkiyetinin kime ait olduğu tartışılan tarihi hana üç mahkeme taşınacakmış.

400 yıllık hana 100 yıllık restorasyon!

Beypazarı’ndaki 400 yıllık hanın restorasyon işi yılan hikayesine döndü. 1917 yılında başlanan, çeşitli aralıklarla yarım kalan restorasyon, bu kez 10 dükkanın istimlak edilememesi nedeniyle durdu.

Tokat'taki Taşhan ismine yeniden kavuştu!

Bir süre önce ismi "Voyvoda Hanı" olarak değiştirilen tarihi hana, gelen tepkilerin ardından "Taşhan" tabelası yeniden asıldı...

Büyük Balıklı Han harabeye döndü!

İstanbul’un fethinden sonra Karaköy’de hastane olarak inşa edilen Büyük Balıklı Han, yeni yapılacak otel kapsamında restorasyon bahanesiyle harap edildi. Tarihi hanın kiracıları, hana verilen zararları tek tek görüntüleyerek belediyeye şikâyet etti

Antalya Vakıflar'dan Manavgat'ta kiralık han!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Manavgat’ta restore et-işlet-devret modeli çerçevesinde han, hana ait hamam ve arsasını 49 yıllığına kiraya verecek

Hana Cosic Haberi

Hana Cosic

Soco Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi, Senada Sokollu, Hana Cosic tarafından 10 bin 50 TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


Soco Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  b- Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  c- Emlak konusu ile ilgili danışmanlık vermek ve diğer her tür hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. d- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. e- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  f- Sanal ortamda elektronik ticarete yönelik olarak mağazalar açmak, kurmak kurdurmak, söz konusu mağazalar üzerinden her türlü mal ve...