06 / 05 / 2024

Hanan Kasem Ahmad

Hanan Kasem Ahmad

Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanan Kasem Ahmad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Kasem Group İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasem Group İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aranvutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Uzun tarafından kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaman Dın, Ahmad Al Kassab, Omar Ghadawı, Mohammed Shabllot ve Anas Kalthom ortaklığında kuruldu. 

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Özcan ce Kamal Alsaid Ahmad ortaklığında kuruldu. 

Toopass Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toopass Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Ziad Ahmad Abu Supoh tarafından kuruldu.

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Yazdanparast ve Farokh Foghanishemreni tarafından kuruldu.

Tamleek İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Tamleek İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Wael Ahmad Abu Laıla tarafından kuruldu. 

Qweq Emlak Turizm Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qweq Emlak Turizm Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Qweq tarafından kuruldu.

Ararat Konut Yapı Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ararat Konut Yapı Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Selki, Ahmad Arkıan, Jafar Pournajaf ve Abbas Amırzadeh ortaklığında kuruldu. 

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 280 bin TL sermaye bedeli ile Samı Alrefaaı, Anas Al Refaae, Ahmad Mahdı Alrefaaı, Sultan Al Refaaı ve  Sameh Alrefaaı ortaklığında kuruldu. 

Hanan Kasem Ahmad Haberi

Hanan Kasem Ahmad
Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanan Kasem Ahmad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Şirket gaye ve konusunun gerçekleştirilmesi için...