13 / 05 / 2024

Hande Yarımbıyık Avcı Architects

Hande Yarımbıyık Avcı Architects

Mimar Hande Yarımbıyık kimdir? Mimar Hande Yarımbıyık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Hande Yarımbıyık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hande Yarımbıyık...

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasıyla konutunu yenilemek isteyenlere büyük kolaylık geliyor!

Sektör temsilcileri, "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasının dönüşüme hız katacağına ve özellikle evini yenilemek isteyen vatandaşa büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çekti. 

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makinesi arayanların tercihi oluyor. Peki bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler?

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Blue Diamond'da yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? Blue Diamond'da yarımtur pırlanta yüzükler kaç TL? 24 Kasım 2022 Blue Diamond yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Fiat'tan büyük kampanya: Yarısını şimdi, kalanı bir sene sonra öde! İşte Fiorino Combi 13 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ticari araç satın almak isteyenler Fiat Fiorino Combi modelini araştırıyor. Üstelik Fiat Fiorino Combi'de büyük kampanya sizleri bekliyor. 'Yarısını şimdi kalanı seneye öde' kampanyası ile satışa sunuldu. Peki Fiat Fiorino Combi fiyatı ne kadar? İşte Fiat Fiorino Combi 13 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Hande Yarımbıyık Avcı Architects Haberi

Hande Yarımbıyık Avcı Architects

Hande Yarımbıyık kimdir?

Kariyerine Page Southerland Page'de başlayan Hande Yarımbıyık, 7 yıllık Amerika deneyiminin ardından, 2010 yılında Türkiye'ye dönerek, 2012'de Avcı Architects bünyesine katıldı. 


Kariyeri boyunca konut, ofis yapıları, ticari yapılar ve eğitim yapıları başta olmak üzere farklı ölçeklerde projelerde çalıştı. Proje mimarlığının yanı sıra LEED eğitmeni olarak tasarım ekiplerini yönetti.


Deneyimleri arasında çeşitli Amerikan Konsoloslukları (Kigali, Brazaville, Guayaquil), Kuwait Üniversite Kampüsleri, Rosslyn Commons Mixed Use Development, OYAK Eryaman Konutu, Balance Karma Kullanım Blokları sayılabilir.


Master Derecesini Huston Üniversitesi'nde tamamlayan Hande, Amerika ve Türkiye'de lisanlı bir mimar.


İletişim bilgileri:

İstanbul 

9/4 Turnacıbaşı Sokak, Beyoğlu, 34433 

+90 (0)212 292 79 09 T 

+90 (0)212 292 79 08 F 

[email protected] 


London 

Unit 1, 44 Gloucester Avenue, London NW1 

+44 (0)20 7739 35 T 

+44 (0)20 7739 35 01...