12 / 05 / 2024

Hande Yener amerika

Hande Yener amerika

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde Kaya Rock'da sahne alan Hande Yener, ''Miami'de de bir mekan açma hazırlığım devam ediyor'' dedi.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Amerika'daki yüksek kira oranları evsiz sayısını artırıyor!

Amerika'nın 13 eyaletinde ve başkent Washington’da evsiz sayısında artış kaydedildi. Evsizliğin nedenlerinden biri, yoksulluk oranının yüksek olduğu bölgelerde kiralık konut arzının kısıtlı olması...

Amerika’da yüzde 10 getirili konut yatırımı!

Türk gayrimenkul yatırımcısı yurt dışında yatırımlarını hızlandırdı. Türklerin yurt dışındaki yatırım iştahı en çok ABD'de arttı. Amerika’da aylık yüzde 10 getirili fırsatlarla ev sahibi olunuyor.

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Amerika'da kira garantili avantajlı projeler!

The Turkish Property Centre (TTPC Ltd.) markası Novrum, Amerika Birleşik Devletleri’nde akılcı gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, kira getirili çok özel ve avantajlı projeler sunuyor.

Türkiye ve Amerika’daki Türk emlakçılar arasında köprü kurulacak!

Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için ortak projeler geliştirilecek.

Amerika'dan ev nasıl alınır?

Pek çok kişinin "Amerika'da yaşamak istiyorum" hayali var, ABD'den ev almak için aylık ödenecek miktar 131 bin liraya kadar varıyor.

Ceyda Düvenci her yaz Amerika'da yaşayacak!

Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak ile Amerika’ya yerleşeceğine haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Düvenci, hemen her yaz Amerika’da kalacağını ama Türkiye'ye geri döneceğini söyledi.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Amerika'da nasıl ev sahibi olunur?

Amerika’nın en kârlı bölgelerinde yatırım imkânı sunan isteamerika.com kira garantili evleriyle portföyünü her geçen gün genişletiyor. Yatırımcılara tüm süreçlerde danışmanlık hizmeti veren portal, Amerika’da yatırım konusunda vatandaşa yol gösteriyor.

Hande Yener amerika Haberi

Hande Yener amerika

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde Kaya Rock'da sahne alan Hande Yener, çok yakında Amerika'ya Hande kültürünü ve tarzını taşıyacağını söyledi. Yener, 'Bodrum'da açtığım mekanlar tam istediğim gibi oldu. Miami'de de bir mekan açma hazırlığım devam ediyor''...