10 / 05 / 2024

Hande Yener gümbette mekan mı açtı

Hande Yener gümbette mekan mı açtı

Ünlü şarkıcı Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı. Yalıkavak’ta gece kulübü işleten Hande Yener, Bodrum'daki ikinci mekanının açılışında konser verdi.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Çınar 1 Yapı Malzemeleri Metal Reklam Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Çınar 1 Yapı Malzemeleri Metal Reklam Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yener tarafından kuruldu.

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın evlerinin kirası 25 bin TL!

Güzel oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç, yeniden Çubuklu Vadi Konakları’na taşınıyor.

Hande Ataizi: Bodrum’da evim var!

Bodrum’daki işletmelerin fahiş fiyat politikaları nedeniyle yaz boyunca gündemden düşmediği hatırlatılan Hande Ataizi, ''Bodrum’da evim olduğu için bu durumdan pek etkilenmedim ama tabii ki fiyatlar çok yüksek'' dedi.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Göksu ve Ömer Konça ortaklığında kuruldu. 

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'in evine taşındı!

Annesini kaybeden Hande Erçel’e destek Murat Dalkılıç'tan geldi. Eski aşıklar ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı aldı. Ünlü popçu, oyuncunun Ulus'taki evine taşındı.

Hande Yener gümbette mekan mı açtı Haberi

Hande Yener gümbette mekan mı açtı

BODRUM Yalıkavak’ta gece kulübü işleten Hande Yener, ikinci mekanını 19 Mayıs'ta açtı. Gümbet'teki mekanı dolduran kalabalığa bir buçuk saat konser veren Yener, derin göğüs dekolteli kostümüyle de dikkat çekti.


Hande Yener Ege ve Akdeniz’de 5 yeni mekan...