05 / 05 / 2024

Hane Plus son durum

Hane Plus son durum

Esenyur'ta Ukra inşaatın hayata geçirdiği Hane Plus projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Hane başına 15.000 TL para verilecek! Bakanlık son çağrıyı yaptı! Kurban paralarınız PTT’den alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kurban Bayramı öncesinde dar gelirli ailelere yönelik bir ödeme yapma kararı aldı. Buna göre, hane başına 15.000 TL ödeme gerçekleştirilecek ve ödemelerin PTT aracılığıyla yapılacağı duyuruldu. Ödeme detayları aşağıda yer alıyor...

A101’de iPhone 14 Plus sürprizi! “Aldın Aldın” kampanyasında şok indirimle satışta!

Apple iPhone’un son dönemde en popüler modellerinden iphone 14 Plus, A101’de satılmaya başlandı. İphone’un en yenilerinden ve üstün özellikleriyle ortaya çıkan telefon, üstelik A101’e özel büyük bir indirimle tüketiciye sunuluyor.

PlayStation Plus, 5 bin TL değerindeki oyunları verecek!

Sony'nin PlayStation Plus abonelik tabanlı hizmeti, her ay kitaplığına yeni oyunlar ekliyor. Son olarak mart ayında hizmet abonelerine sunulacak eserler belli oldu. İşte Mart 2023 PlayStation Plus oyunları...

Satıştan kalkan iPhone 11, iPhone 13, iPhon 14 ve son model iPhone 14 Plus A101'de! 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Ülkemizde en çok tercih edilen marketler arasında yer alan A101'den müjde! A101, satıştan kalkan iPhone 11, iPhone 13, iPhon 14 ve son model iPhone 14 Plus'ı satışa çıkardı. İşte 12 Mart 2023 fiyat listesi...

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

2022'nin son fırsatı! Casper VIA F30 Plus tablet kapış kapış gidiyor... 30 Aralık fiyat listesi

Casper'dan mükemmel bir yılsonu fırsatı, Casper VIA F30 Plus, tabletler uygun fiyata bayilerinde sartılmaktadır. Peki Casper VIA F30 Plus tablet fiyatı nedir?

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

Bir devir kapandı! Apple’ın son mini modeli, iPhone 13 mini! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Apple, yeni iPhone'lar için 'mini' form modellerini durdurdu ve bunun yerine 6,7 inç ekranlı iPhone 14 Plus'ı piyasaya sürmeye karar verdi. “Mini” bir iPhone istiyorsanız, tek şansınız iPhone 13 mini'yi satın almak. İşte son iPhone mini şansınız iPhone 13 mini 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Disney Plus'tan indirim! Son tarihi kaçırmayın

Türkiye'ye hızlı bir giriş yapan Disney Plus'tan yeni bir kampana geldi. Buna göre 19 Eylül'e kadar üye olanlara ilk ay Disney Plus paketi 23.99 liradan satılacak.

Disney Plus kısa süreliğine ilk ay yüzde 30 indirimli! Fırsattan yararlanmak için son gün 19 Eylül 2022

Disney Plus,  Disney Plus Day etkinliği nedeniyle kısa süreliğine indirim kampanyası başlattı. Merakla beklenen yeni içerikleri ile de dikkat çeken Disney Plus’a 19 Eylül 2022 tarihine kadar yeni abone olacaklar ilk ay yüzde 30 indirimden faydalanacaklar.

İETT öğrenci akbil zamlarında flaş gelişme! Belediyede alınan son karar belli oldu

İBB Meclisi mayıs ayı oturumlarının son birleşimi Saraçhane'deki başkanlık binasında bugün yapıldı. Toplu ulaşıma getirilen yüzde 40'lık zamdan öğrencilerin muaf olmasına yönelik teklif yeniden görüşüldü. Belediyeden çıkan son karar açıklandı.

Vatan Bilgisayar'da General Mobile GM 22 Plus rüzgarı! İnanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'da satışı yapılan cihazlar arasında tüm dikkatleri üzerine toplayan General Mobile GM 22 Plus fiyatlarında son dakika! Gördüklerinize inanamayacaksınız! Peki, Vatan Bilgisayar'da General Mobile GM 22 Plus fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Hane Plus son durum Haberi

Hane Plus son durum



Hane Plus projesinin havadan yeni görüntüleri için...