28 / 04 / 2024

Hanefi Bayburtlu

Hanefi Bayburtlu

Bayburtlu Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyup Bayburtlu, Hanefi Bayburtlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Farhan İnşaat Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Farhan İnşaat Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanefi Vural tarafından kuruldu.

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Güllü Doğan tarafından kuruldu.

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Faruk Akdağ tarafından kuruldu.

Hanefi Nizam İnşaat Ve Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanefi Nizam İnşaat Ve Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nıazmohammad Hanafı tarafından kuruldu.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Avcılar Garden'da 3+1'ler 1.8 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Garden projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanefi Çelik tarafından kuruldu.

Sun Of Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Bayburtlu İnşaat, Silivri'de hayata geçireceği yeni projesi Sun Of Silivri için düğmeye bastı. Projede 388 adet daire ve 15 adet ticari alan yer alacak.

Avcılar Garden'da 2+1'ler 1.2 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen Avcılar Garden projesinde stoklar azaldı. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Ahmet Hanefi Özbilen kimdir?

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hanefi Özbilen kimdir? Ahmet Hanefi Özbilen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Hanefi Özbilen'in biyografisi...

Kahramanmaraş'a yeni stadyum müjdesi! 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun yerine yeni bir stadyum yapılması ve bu stadyumun kendi kendini finanse edebilecek bir şekilde tasarlanması kararı aldığını bildirildi. 

Beykoz'un imar sorunu çözülecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ile birlikte yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hanefi Bayburtlu Haberi

Hanefi Bayburtlu

Bayburtlu Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyup Bayburtlu, Hanefi Bayburtlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Bayburtlu Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bayburtlu Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi,...