15 / 05 / 2024

hangi avmler açılacak

hangi avmler açılacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla kapanan alışveriş merkezlerinin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. Alışveriş merkezlerinde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor

DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS sınav parası ne kadar? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları için araştırmalar gün geçtikçe hızlanıyor. Peki, DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak? İşte detaylar...

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı ne kadar olacak? Hangi maaşa kaç lira zam yapılacak? 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına gelecek zamlar merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımına yeni zam gelecek mi? Hangi maaşa kaç lira zam gelir? 

Son dakika… Bakan Özer şimdi açıkladı! Okullar ne zaman açılacak?

Geçen hafta meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra bölgede arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken,  depremden sonra okullar kapandı ve hayat adeta durdu. Peki okullar hangi tarihte açılacak? Bakan Özer’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar…

TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak? Şimdi göz atın!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekişleri tam gaz devam ediyor. TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak?

TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kura hangi iller açıklandı?

TOKİ kura çekilişleri ülkenin gündeminde yer alıyor. Kuraya katılan isimler kendi illerinde yapılacak TOKİ sosyal konut çekilişlerini bekliyor. Peki TOKİ kura hangi iller açıklandı? İşte detaylar!

Hangi YHT hattı ne zaman açılacak? Ulaştırma Bakanı açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çalışmaların hız kesmeden devam ettiği hızlı tren hatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki hangi yüksek hızlı tren hattı ne zaman açılacak? İşte detaylar...

İstanbul'da 2021'de hangi metro hatları hizmete açılacak?

Bir televizyon kanalında gündeme dair soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 yılı sonu itibarıyla hizmete açılacak metro hatları hakkında açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'da hangi metro hattı ne zaman açılacak?

İBB yönetimi, geçmiş yıllarda beklenen düzeye ulaştırılamayan raylı sistemleri hızla geliştirmek için düğmeye bastı. İstanbul'da raylı sistemlerin uzunluğu 425 kilometreye ulaşacak. Peki hangi metro hattı ne zaman açılacak? İşte İstanbul'un açılacak metro hatları...

İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

Milyonlarca kişinin yaşamını sürdürdüğü mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

TOKİ 50 bin konut hangi illerde yapılacak 2019?

TOKİ 50 bin konut kampanyası kapsamında 67 ilde 140 proje inşa edecek. Bu projeler İstanbul, Ankara, İzmir, Malatya ve Kayseri gibi illerde yer alıyor. Peki TOKİ 50 bin konut hangi illerde yapılacak 2019?

İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak?

Gayrimenkul fiyatlarının artıran metro hatları kentteki ulaşımı da kolaylaştırıyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak?

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları hangi bankaya yapılacak?

TOKİ Kayaşehir 2017 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Başvuruların başladığı projede başvuru dönemi 20 Eylül'e kadar devam edecek. TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları hangi bankaya yapılacak?

41 Burda AVM ne zaman açılacak?

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak 41 Burda AVM için geri sayım başladı. Peki İzmit'in en büyük alışveriş merkezi olacak olan 41 Burda AVM ne zaman açılacak, 41 Burda AVM'de hangi markalar var?

hangi avmler açılacak Haberi

hangi avmler açılacak

Türkiye’de pandemiyle mücadele kapsamında Mart'ta geçici bir süreyle kapatılan alışveriş merkezleri bugün kapılarını yeniden açıyor. Milliyet'ten Hanife Baş'ın haberine göre, 18 Mart 2020 tarihinden itibaren kapanmaya başlayan alışveriş merkezleri 55 gün sonra ‘merhaba’ diyor. İlk gün Türkiye genelindeki 436 AVM’nin yüzde 80’inin açacağı belirtildi. Bir kısmı ise açılışını 1 Haziran 2020 tarihine bıraktı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, ilk gün Türkiye’deki AVM’lerin büyük çoğunluğunun açacağını dile getirerek, şöyle konuştu:

Yüzde 30 trafik

“Pazartesi ihtiyari bir açılış yapılıyor. AVM’lerin açılışı normalleşme sürecinin bir parçası olarak düşünülüyor. Bizden çok daha kötü durumdaki ülkelerde normalleşme süreci için daha önce açtılar.

AVM’lerin açılışı toplumu normalleştirme çabasının bir parçası. Kira ve rant beklentisi eleştirilerini de kabul etmiyoruz. Açılış saatleri 10:00 - 22:00...