29 / 04 / 2024

hangi banka ne kadar faiz uyguluyor

hangi banka ne kadar faiz uyguluyor

Ceplerine ödeme planlarına en uygun konuta sahip olmak isteyen tüketici, parasının yetmediği durumda konut kredisine başvuruyor. Bu haberde konut kredisi kullanmak isteyen tüketiciye en uygun konut kredisi banka faiz oranlarını bulabilirsiniz.

Mevduat faizi oranları sorgulama 2024! Mevduat faizleri değişti! Hangi banka, ne kadar mevduat faizi veriyor?

Dün Merkez Bankası faiz kararı belli oldu. Banka 500 baz puan artırarak, mevduat faizlerini de değiştirdi. Mevduat faizleri değişti! Hangi banka, ne kadar mevduat faizi veriyor? Mevduat faizi oranları sorgulama 2024!

Banka promosyon 2024! Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Şimdi açıklandı!

Mart ayına girilmesiyle beraber bankalar emekli maaş promosyonlarını güncelledi. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor?

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

2024'ün ilk temettü ödemesini verecek şirketleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar temettü verecek? 

Borsa yatırımcıları merakla 2024 yılının temettü ödemelerinin açıklanmasını bekliyor. Peki hangi şirket ne kadar temettü verecek? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Mevduat faizleri yeniden tırmanışta: 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? Tek tek açıklandı! 

Son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer alan mevduat faizleri yeniden canlandı. Peki 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar oldu? İşte banka banka o rakamlar...

Yeni zamlı dul ve yetim aylıkları tek tek açıklandı! Hangi hisseye ne kadar maaş verilecek? Son dakika rakamlar!

Binlerce kişi son dakika zamlı dul ve yetim aylığının ne kadar olduğunu ve şartlarını merak ediyor. Peki hangi hisseye ne kadar maaş verilecek? İşte o rakamlar...

Bankalar faiz oranlarını peş peşe değiştirdi! Hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminde yer alan mevduat faizleri yeniden değişti. Peki hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını peş peşe güncelledi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına gelen zamlardan sonra bankalar da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

12 banka peş peşe açıkladı! 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın!

Yastık altında parası olan vatandaşlar hangi bankanın ne kadar mevduat faizi verdiğini araştırıyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın...

BIST30 hisselerinin yılbaşından bu yana getirileri! Hangi hisse ne kadar getirdi? 

Geçtiğimiz aylarda yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da yükseliş devam ederken, yatırımcılar da BIST30 hisselerinin yılbaşından bu yana getirilerini merak ediyor. Peki hangi hisse ne kadar getirdi? İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

hangi banka ne kadar faiz uyguluyor Haberi

hangi banka ne kadar faiz uyguluyor

Ev sahibi olmak isteyenler bu sıralar sık sık konut kredisi banka faiz oranlarını takip ediyor. Ceplerine ödeme planlarına en uygun konuta sahip olmak isteyen tüketici, parasının yetmediği durumda konut kredisine başvuruyor. Bu haberde konut kredisi kullanmak isteyen tüketiciye en uygun konut kredisi banka faiz oranlarını bulabilirsiniz. 

Bankaların çoğu Kasım ayında kampanya düzenledi. DenizBank "Öğretmenler Günü'ne özel Konut Kredisi" kampanyasını bütün öğretmenlerin hizmetine sundu. Tüm çalışan ve emekli öğretmenler Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya dahilinde avantajlı getiri oranlarıyla ve kredi tahsis fiyatı olmadan konut kredisi kullanma fırsatına sahip oluyor. 


250 LİRA BONUS

Garanti Bankası da konut almak isteyen öğretmenler ve eşleri için özel bir kampanya başlattı. 24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla Garanti Mortgage tarafından başlatılan kampanyada tüm öğretmenlere ev sahibi olma...