06 / 07 / 2024

hangi banka ne kadar faiz uyguluyor

hangi banka ne kadar faiz uyguluyor

Ceplerine ödeme planlarına en uygun konuta sahip olmak isteyen tüketici, parasının yetmediği durumda konut kredisine başvuruyor. Bu haberde konut kredisi kullanmak isteyen tüketiciye en uygun konut kredisi banka faiz oranlarını bulabilirsiniz.

Kimlik numarası ile emekli promosyon sorgulama Haziran 2024! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

Milyonlarca emekli dört gözle Temmuz zammını beklerken, emekli promosyon kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Temmuz ayı ile yükselmesi beklenen emekli maaşı ile birlikte banka promosyonlarında da artış yaşanması öngörülüyor. 

Mevduat faizlerinde son dakika! Bankalar peş peşe duyurdu,1 milyon TL'nin banka banka getirisi belli oldu! 

Haziran 2024 için 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? Hangi banka 1 milyon TL için yüzde kaç faiz veriyor? İşte Haziran 2024 banka banka faiz oranları...

Güncel emekli promosyonları ne kadar oldu? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. Milyonlarca emekli "En yüksek promosyonu hangi banka sunuyor?" sorusuna cevap arıyor. Buna göre, bankaların emekli promosyonları ve banka banka güncel rakamlar neler? 

Mevduat faizlerinde büyük deprem! Bankalar oranları tek tek güncelledi, 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizleri de değişti ve pek çok banka faiz oranlarında değişikliğe gitti. Peki bankaların mevduat faizi oranlarında son durum ne oldu? En yüksek faizi hangi banka veriyor?

2 milyon TL'nin güncel aylık faizi ne kadar? 

Mevduat faizlerinin artmasından sonra hangi bankanın ne kadar faiz verdiği, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bu süreçte, hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

1 milyon TL'nin 181 günlük getirisi ne kadar? Hangi banka Mayıs 2024'te ne kadar mevduat faizi veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşlar artan faiz oranlarından yararlanarak, kısa ve uzun vadeli mevduatlar üzerinden yüksek getiri elde etme fırsatı yakalamak istiyor. Peki Mayıs 2024 mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor?

Bankalar açıkladı! 500 bin TL'nin 92 günlük faiz getirisi ne kadar? 

Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında da bir gevşeme yaşanmış oldu. Buna göre, mayıs ayı mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor ve 500 bin TL'nin 3 aylık (92 günlük) getirisi ne kadar?

Bankalar açıkladı! 1 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar oldu?

Mevduat faizlerinin yükseltmesinden sonra hangi bankanın ne kadar faiz verdiği, elinde nakit parası bulunan yatırımcılar tarafından araştırılmaktadır. Hangi banka ne kadar mevduat faizi veriyor? 

3 milyon TL konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler en ucuz faiz oranlarını araştırıyorlar. Vatandaşlar, 3 milyon TL'ye hangi banka ne kadar faiz veriyor merak ediyor. Buna göre, 3 milyon TL'lik kredinin 10 senelik ödemesi aylık olarak ne kadar? 

Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor?

İhtiyaç kredisi faizleri oldukça yüksek oranda, 12 ay vadeli 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi faizi yüzde 3,99 ila yüzde 5,99 arasında değişim gösteriyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların yeni müşterilere özel sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları merak ediliyor.

Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Emekli promosyon sorgulama!

Milyonlarca emekli son günlerde sık sık promosyon rakamlarını araştırıyor. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? İşte emekli promosyon sorgulama...

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

hangi banka ne kadar faiz uyguluyor Haberi

hangi banka ne kadar faiz uyguluyor

Ev sahibi olmak isteyenler bu sıralar sık sık konut kredisi banka faiz oranlarını takip ediyor. Ceplerine ödeme planlarına en uygun konuta sahip olmak isteyen tüketici, parasının yetmediği durumda konut kredisine başvuruyor. Bu haberde konut kredisi kullanmak isteyen tüketiciye en uygun konut kredisi banka faiz oranlarını bulabilirsiniz. 

Bankaların çoğu Kasım ayında kampanya düzenledi. DenizBank "Öğretmenler Günü'ne özel Konut Kredisi" kampanyasını bütün öğretmenlerin hizmetine sundu. Tüm çalışan ve emekli öğretmenler Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya dahilinde avantajlı getiri oranlarıyla ve kredi tahsis fiyatı olmadan konut kredisi kullanma fırsatına sahip oluyor. 


250 LİRA BONUS

Garanti Bankası da konut almak isteyen öğretmenler ve eşleri için özel bir kampanya başlattı. 24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla Garanti Mortgage tarafından başlatılan kampanyada tüm öğretmenlere ev sahibi olma...