06 / 05 / 2024

hangi bankalar düşük faiz veriyor

hangi bankalar düşük faiz veriyor

Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk kredi faiz oranları ile ilgili değişiklikleri peş peşe açıkladı. İşte güncel faiz oranları...

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

1.5 milyon konut kredisi veren bankalar hangileri? Düşük faizli konut kredisi fırsatları...

Günümüzde vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için düşük faizli konut kredisi seçeneklerini araştırıp merak ediyorlar. 

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Kentsel dönüşüm kredisi nedir, hangi bankalar verir?

Kentsel dönüşüm kredisi, Afet riski altındaki yapıların dönüştürülmesini öngören “6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” kapsamındaki kredilerdir. Peki, Kentsel dönüşüm kredisini hangi bankalar veriyor? İşte detaylar...

Emekliler için yeni promosyon yarışı! En düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? 

Bankaların güncel emekli promosyon tutarları merakla araştırılıyor. Peki en düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka o rakamlar...

Türkiye'nin risk primi son 2 ayın en düşük seviyesinde: 466 baz puana düştü! 

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), 466 baz puana gerilerken, 14 Mayıs tarihinden bu güne en düşük seviyesine indi. Peki risk primindeki düşüşü hangi durumlar etkiledi?

4 bin TL altı alınabilecek telefonlar! Düşük bütçeyle hangi telefonlar alınabilir? 24 Haziran 2023 fiyat listesi!

Düşük bir bütçeyle telefon almayı düşünenler için birçok seçenek bulunmaktadır. İşte 4 bin TL altında alınabilecek bazı telefon modelleri..

Küresel piyasalarda risk iştahı düşük seyrediyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalarda, merkez bankalarının para politikalarına ilişkin belirsizliklerle risk iştahı düşük seyrediyor.

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

TEB'den düşük faizli kredi fırsatı! Aylık 1942 TL ile siz de rahatça ödeyebilirsiniz!

En düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunan bankadan aylık sadece 1.942 TL ödemeli yüksek limitli kredi. İşte en düşük faiz oranlarıyla kredi veren bankalar. Ayrıntılar haberimizde...

En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu! Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika açıklamasında en düşük emekli maaşının 7.500 TL olduğunu duyurdu. Durum böyle olunca zamlı maaş ödemelerinin hangi tarihte yapılacağı merak ediliyor. İşte detaylar...

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Bu bankadan bomba kampanya! 50 bin TL krediyi düşük kredi notuyla almak mümkün!

Türkiye’nin öncü bankalarından olan bu banka, ekonomik zorlukların sürdüğü bu dönemde, düşük kredi notu olan vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlattı. 50 bin TL’lik kredi kampanyasının detayları...

hangi bankalar düşük faiz veriyor Haberi

hangi bankalar düşük faiz veriyor

Eylül ayının ortasına gelinen şu günlerde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların güncel kredi oranlarını merak ediyor.

Hem okulların açılması hem de kış aylarının yaklaşmasıyla nakit paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar en düşük kredi faiz oranının hangi bankada olduğunu merak ediyor. 

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan ihtiyaç kredisi faizleri her bankaya göre değişiyor. ,

Eylül ayı itibariyle toplamda 6 bankanın faiz oranı değişti. İşte o bankalar...


BU BANKALARDA DEPREM

Yapı Kredi'nin eski faiz oranı 3,04 olarak açıklanırken, yeni faiz oranı 2,84 oldu
QNB Finansbank'ın eski faiz oranı 2,24 olarak açıklanırken yeni faiz oranı 1,74 oldu
Kuveyt Türk'ün eski faiz oranı 2,43 olarak açıklanırken, yeni faiz oranı 2,35 oldu
ING'nin eski faiz oranı 2,54 olarak açıklanırken yeni faiz oranı 2,34 oldu