17 / 05 / 2024

hangi semtler primli

hangi semtler primli

İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde özellikle de konut ve ofis projelerinde yaşanan hızlı gelişim sürüyor. Hangi semtler öne çıkıyor, fiyatları neler etkiliyor. İşte analiz...

İstanbul’da hangi semtler gözde oldu? Hangi binaların fiyatı düşecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler bir anda gündemi değiştirdi. Beklenen İstanbul depremi emlak piyasasını allak bullak etti. Peki değer kazanan ilçeler hangisi, hangi binalar değer kaybedecek? Tüm detaylar haberde.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor?

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerin evlerini hiç merak ettiniz mi? Türkiye'nin ünlü isimleri nerelerde oturuyor, en çok hangi semtleri tercih ediyor biliyor musunuz? İşte ünlü isimlerin oturdukları semtler ve evlerinin fiyatları...

Ünlüler İstanbul'un hangi semtlerinde yaşıyor?

Ünlülerinin büyük bir kısmı İstanbul'da ikamet ediyor. Peki, hangi ünlü İstanbul'un hangi semtinde yaşamayı tercihe diyor? İşte ünlülerin yaşadığı semtler..

İnşaat projeleri 2015'te de doludizgin!

İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde özellikle de konut ve ofis projelerinde yaşanan hızlı gelişim sürüyor. Hangi semtler öne çıkıyor, fiyatları neler etkiliyor. İşte analiz...

Kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Ev sahibi ile kiracısı arasında yapılan kira sözleşmesine uyulmaması, aykırı davranılması gibi nedenler ile kiracı hakkında dava açılabiliyor. Peki kiracı davalarına hangi mahkeme bakar? İşte yanıtı..

Kayyum hangi hallerde atanır?

Kayyum (kayyım), belli bir iş için görevlendirilmiş olup, vesayet makamının talimatına aynen uymak zorunda oluyor. Peki kayyum hangi hallerde atanır? Kayyumluk görevi ne zaman sona erer?

Hangi evlere kredi verilir?

Konut kredisi tüketici kredilerinin bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi konutun teminat altına alınması şartı ile tüketiciye veriliyor. Peki, hangi evlere kredi verilir?

Vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi daireleri ile ilgili esas ve usuller 24 Aralık 1994 tarih ve 22151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Vergi Daireleri Kuruluş ve Görev Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Peki, vergi dairesi hangi bakanlığa bağlı?

Vergi dairesi hangi günler açık?

İstanbul'da 14 tanesi Tasfiye Vergi Dairesi olmak üzere toplam 69 tane vergi dairesi bulunuyor. Peki vergi borcunu ödemek için hangi günler vergi dairesine gidilmeli? Vergi dairesi hangi günler açık?

Belediyeye hangi vergiler ödenir?

Devlete belediye aracılığı ile bazı vergiler ödeniyor. Vergiler, belli dönemlerde ve belli vergi oranları ile mükellefleri tarafından ödeniyor. Peki belediyeye hangi vergiler ödenir? İşte belediye vergileri...

Ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Ecrimisil davası, taşınmaz üzerinde haksız işgalcilere karşı açılıyor. Ecrimisil davası için haksız olan malı kullana kişinin davacının rızası dışında malı kullanması ve kötüniyetli olması gerekiyor. Peki, ecrimisil davası hangi mahkemede açılır?

Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Mal varlığına ilişkin davalar, değeri ne kadar olursa olsun, asliye hukuk mahkemelerinde açılıyor. Peki mahkemenin görevli olduğu diğer davalar nelerdir? Asliye hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biri olan Sulh Hukuk Mahkemesinde toplam on iki adet dava görülüyor. Peki, Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

hangi semtler primli Haberi

hangi semtler primli

İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde özellikle de konut ve ofis projelerinde yaşanan hızlı gelişim sürüyor. Bölgesel ve küresel ekonomik risklerin artmasına karşın gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. 


Şehirleşme çalışmalarının hız kazandığı Türkiye'de konut ve ofis projesi geliştirme konusunda bir yarış söz konusu. Son yıllarda öne çıkan İstanbul, geçmiş yıllara oranla prim potansiyelinin azalmasına rağmen hala 

yerli-yabancıların yatırım yapmaya iştahlı oldukları bir kent. Neredeyse bir şantiye görüntüsü çizen İstanbul, 2015 yılında da gayrimenkul yatırımları konusunda popülerliğini koruyor. 


Özellikle de konut ve ofis projeleri bakımından Sinpaş'tan İnanlar İnşaat'a, Keten İnşaat'tan Tahincioğlu'na kadar birçok şirket yeni proje geliştirme konusunda 2015 yılında da hız kesmedi. Bu şirketler başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve Kayseri gibi Türkiye'nin öne çıkan kentlerinde projeler geliştirmeye devam ediyorlar. 


2015 yılında inşaatına...