07 / 07 / 2024

hangi yatırım daha güvenlidir

hangi yatırım daha güvenlidir

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Yatırımcı için en güvenli liman gayrimenkul. Talebin artması fiyatlarında yukarı doğru çıkmasını sağlar. Son bir haftadır gayrimenkul satışı yönünde de bir hareketlenme var" dedi

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? İşte o hesap! 

Gayrimenkul sektörü için getirilmesi planlanan yeni vergiler, konut yatırımının şu an mantıklı olup olmadığını gündeme getirdi. Peki krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? 

Arsa ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Kocaeli'de geleceği olan ve az para ile yatırım yapılabilecek yerler!

Yeni bir arsa ya da konut yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Kocaeli'de geleceği olan ve daha az para ile yatırım yapılabilecek yerleri paylaştı.

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Altın, borsa, dolar.... Hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Piyasalar hareketli bir haftayı geride bırakırken yatırımcılar da hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Tebernüş Kireçci açıkladı! Konut, dolar, faiz ve hisse! Uzun vadede kazanmak isteyenler neye yatırım yapmalı?

Milyonlarca yatırımcı uzun vadede hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını araştırıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırımcılara en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Hangi yatırım aracı ne kazandırdı? Altın mı? Dolar mı? yoksa Borsa mı?

Bu hafta yatırım araçlarından en fazla borsa kazandırmış oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,29 değer kazanarak 9.915,62 puandan kapatmıştı. Buna göre, endeks, hafta içinde en az seviye 9.645,02, en yüksek ise 9.956,11 puanı görmüş oldu.

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

hangi yatırım daha güvenlidir Haberi

hangi yatırım daha güvenlidir

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Yatırımcı için en güvenli liman gayrimenkul" dedi. Güleroğlu, söz konusu girişimin ardından vatandaşların, ülke ekonomisine destek vermek için ellerindeki dövizleri bozdurarak Türk lirasına yatırdıklarını dile getirdi. Güleroğlu, bir haftalık sürenin ardından ise bu yatırımın gayrimenkule döndüğünü söyledi.


Güvenli yatırım


Güleroğlu, "İnsanlar güvenli yatırımın gayrimenkul olduğunu biliyor. Yarın olabilecek herhangi bir olumsuz örnekte güvenli bir limana yanaşmak için gayrimenkule yatırım yapmayı daha uygun buluyor. İnsanlar yastık altındaki döviz, altın ne varsa ortaya çıkarıp emlak yatırımına yöneldi" diye konuştu. Gayrimenkul alımı yönünde yavaş yavaş yukarı doğru bir çıkış kaydedildiğini belirten Güleroğlu, "Talebin artarak bu trendin çıkışının fazla olması, fiyatların da yukarı doğru çıkmasını sağlar. Son bir haftadır gayrimenkul satışı yönünde de bir hareketlenme var. İnsanlar bazı...