24 / 05 / 2024

Hanife Uysal Ortaokulu açıldı

Hanife Uysal Ortaokulu açıldı

Hatay Valisi Ercan Topaca, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın İskenderun ilçemizde rahmetli annesi adına yaptırdığı Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı.

Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Şanlıurfa Vergili İlk ve Ortaokulu hizmete açıldı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Vergili Mahallesinde inşaatı tamamlanan 12 derslikli Vergili İlk ve Ortaokulu açıldı.

Burhanettin Uysal kimdir?

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Burhanettin Uysal kimdir? Burhanettin Uysal, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İş adamı Murat Uysal Cumalıkızık'taki harabe konağı restore ettirdi!

İş adamı Murat Uysal, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı alıp restore ettirdi.

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

Mevlüt Uysal’dan Ümraniye'deki göçük açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ümraniye'de metro inşaat sahasının bulunduğu caddede meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan göçükle ilgili açıklama yaptı. 

Mevlüt Uysal: İstanbul'da trafik yoğunluğunu yüzde 17 azalttık!

İBB Başkanı Uysal, İstanbul'da ulaşımın akıllanması için yaptıkları yatırımlar sayesinde, şehir trafiğindeki yoğunluğu yüzde 17 azalttıklarını ifade etti..

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mevlüt Uysal'dan, Erdoğan'a Kanal İstanbul teşekkürü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “İstanbul Boğazı’ndan biz İstanbulluların daha fazla istifade edebilmeleri adına Kanal İstanbul yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza Kanal İstanbul projesi için teşekkür ediyorum." dedi.

Mekan Yapı'nın acı günü! Hanife Yılmaz vefat etti!

Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti...

Keçiören Faik Erbağı Ortaokulu'nda asbest sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Keçiören Faik Erbağı Ortaokulu binasının yıkımı öncesinde asbest ölçümlerinin yapılmaması sorununu meclis gündemine taşıdı..

Mevlüt Uysal'dan metro açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak" sözleri ile tartışma konusu olmuştu. Uysal bu açıklamasına karşın yeniden bir açıklama yaptı...

Hanife Uysal Ortaokulu açıldı Haberi

Hanife Uysal Ortaokulu açıldı

Gerçekleşen açılış törenine Hatay Valisi Ercan Topaca’nın yanı sıra Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Vali Yardımcıları Hakkı Ünal, H. Volkan Köksal, Fahrettin Göncü, Bilal Bozdemir, Amasya Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, hayırsever iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 Antakya Nedime Keser halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.


 Hatay Valisi Ercan Topaca burada yaptığı konuşmada, Hayırsever...