04 / 05 / 2024

Hanımeli İnşaat adres

Hanımeli İnşaat adres

Hanımeli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Çorluk Aygenç tarafından kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Çelik, Selim Çelik ve Yavuz Şahin ortaklığında kuruldu.

Ev hanımlarının beklediği 2000 TL destek verilmeye başlıyor! İşte şartlar

Ev hanımlarının beklediği devlet desteği sonunda yapılmaya başlıyor. 2000 TL tutarındaki nakit yardımdan faydalanmak için ev hanımları gerekli şartları merak ediyor.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı hem ev hanımlarını hem de kocalarını sevinçten havaya uçuracak! Para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çocukların yanı sıra ev hanımları için de destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Ancak ev hanımlarının gerekli başvuruları e devlet üzerinden yapması gerekiyor.

Ev hanımlarının beklediği haber resmen geldi! Aile Bakanlığı para ödemesi yapacak çabuk bakın

Aile Bakanlığınca ev hanımlarının beklediği haber geldi. Bakanlık ev hanımlarına destek ödemesi altında yardımda bulunacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Ev hanımlarının beklediği haber Rossman’dan geldi

Ev hanımlarının vazgeçilmezleri deterjanlar Rossman'da indirime girdi. İşte kaçırılmayacak fırsat ürünlerinin bazılarının fiyatları. Kampanya süresi uzun tutulmuşsa da ürünlerin birkaç gün içinde bitmesi bekleniyor.

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Hanımeli İnşaat adres Haberi

Hanımeli İnşaat adres

Hanımeli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!Hanımeli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Çorluk Aygenç tarafından kuruldu.

Hanımeli İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cumhuriyet Mah. Aşık Veysel Cad. No: 91...