12 / 05 / 2024

Happy Moon İnşaat nerede

Happy Moon İnşaat nerede

Happy Moon İnşaat Petrol Ürünleri Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fateh Alkadeep ve Bilal Harba ortaklığında kuruldu. 

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Happy İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Yaşar tarafından kuruldu.

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akçin tarafından kuruldu. 

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Happy Moon’s yıl sonuna kadar 20 şube açacak! 

Happy Moon's 40’a yakın şubeye sahip. Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, yıl sonuna kadar 20 şube daha açılmasının hedeflendiğini belirtti...

Moon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Karabacak tarafından kuruldu.

Happy Moon’s Antalya Lara’da yeni şubesini açtı!

Happy Moon’s şube ağını genişletmeye devam ediyor. Happy Moon’s Antalya Lara’daki yeni şubesinde, 55 kişilik deneyimli ekibi ile müşterilerine hizmet veriyor…

Happy Moon's büyüme atağına kalkacak!

Türkiye'nin önemli yeme-içme gruplarından Happy Moon's, yeni markası Bobs Kitchen'ın verdiği ivmeyle büyüme atağına kalkacak. Grubun beş yıllık planı, Happy Moon's markasıyla 40-45, Manhattan Cafe ile 50, Bobs Kitchen ile 200 şubeye ulaşmak...

Happy Moon’s Akaretler Sıraevler’de şube açtı!

Kaliteli restoran anlayışını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyüyor.

Happy Moon İnşaat nerede Haberi

Happy Moon İnşaat nerede

Happy Moon İnşaat Petrol Ürünleri Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fateh Alkadeep ve Bilal Harba ortaklığında kuruldu. 

Happy Moon İnşaat Petrol Ürünleri Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Happy Moon İnşaat Petrol Ürünleri Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kemalpaşa Mh.Atatürk Blv.Emlak Bankası Blk.B Apt.No:32/28...