27 / 04 / 2024

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.



Kovid-19 salgınından en çok yeme-içme sektörü etkilendi. Posta'dan Gülten Uğurlu'nun haberine göre; kovid-19 pandemisi sürecinde destek sağlanması amacıyla yüzde 8’den yüzde 1’e indirilen ve 31 Temmuz tarihine kadar devam ettirilen Katma Değer Vergisi (KDV) indiriminin sene sonuna kadar uzatılması talep ediliyor. 

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında “Gıda maliyetlerimiz yüzde 35 arttı. Kapalı olduğumuz dönemde KDV indiriminden yararlanamadık. Bu indirim devam etmezse, maliyetlerimizin yüzde 10’unu fiyatlara yansıtacağız” diye konuştu.

Happy Moon s yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin de konuşan Hüseyin Aymutlu, “Sektörde 36 şubemizle hizmet veriyoruz. 2021’in sonuna kadar da 13 yeni şube açacağız. 5’ini grup olarak yapacağız, 8’ini ise yatırımcılarımıza bayi olarak veriyoruz. 45 milyon liraya denk gelen bir yatırım” dedi.

Yeni şubelerin İstanbul, Muğla Bodrum, Balıkesir Bandırma ve Adapazarı illerinde olacağına dikkat çeken Aymutlu, “İstanbul Galataport’ta 1 Ağustos’ta Happy Moon’s İkon açıyoruz” diye konuştu. 2 bin çalışan ile hizmet sunduklarını dile getiren Aymutlu, yeni şubelerde de 500 kişiyi daha işe alacaklarını belirtti.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!


Geri Dön