10 / 05 / 2024

Happy Moons yeni şubeler

Happy Moons yeni şubeler

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Happy Center’da Ace çamaşır suyu 36,50 TL’ye, konsantre yumuşatıcı 42,95 TL’ye, tuvalet kağıdı 79,95 TL’ye düştü!

Happy Center, 20 Kasım’a kadar sürecek yeni indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre, Ace çamaşır suyu 36,50 TL’ye, konsantre yumuşatıcı 42,95 TL’ye, tuvalet kağıdı 79,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 11 Ekim 2023 fiyat listesi...

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Happy Moon’s Antalya Lara’da yeni şubesini açtı!

Happy Moon’s şube ağını genişletmeye devam ediyor. Happy Moon’s Antalya Lara’daki yeni şubesinde, 55 kişilik deneyimli ekibi ile müşterilerine hizmet veriyor…

Happy Moon's büyüme atağına kalkacak!

Türkiye'nin önemli yeme-içme gruplarından Happy Moon's, yeni markası Bobs Kitchen'ın verdiği ivmeyle büyüme atağına kalkacak. Grubun beş yıllık planı, Happy Moon's markasıyla 40-45, Manhattan Cafe ile 50, Bobs Kitchen ile 200 şubeye ulaşmak...

Happy Moon’s Akaretler Sıraevler’de şube açtı!

Kaliteli restoran anlayışını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyüyor.

Porland'dan yeni Be Happy koleksiyonu!

Porland’ın mutlu evler mutlu insanlar mottosu ile her sezon yenilediği koleksiyonları arasına katılan ‘Be Happy’ yaz aylarına neşe ve mutluluk katacak..

Happy Center 129. mağazasını Balıkesir Gönen'de açtı!

Happy Center mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ediyor. Happy Center 10 Mayıs'ta Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde 730 metrekarelik yeni mağaza açtı. Happy Center'ın mağaza sayısı 129'a ulaştı.

All Happy Days yeni mağazasını Nispetiye On'da açtı!

Her zevke ve ilgi alanına hitap eden, romantik tasarımların markası olarak bilinen All Happy Days, birbirinden keyifli, özgün ve sayısız ürün seçeneği ile seçkin adreslerine bir yenisini Nispetiye On’da ekliyor.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Happy Moons yeni şubeler Haberi

Happy Moons yeni şubeler

Kovid-19 salgınından en çok yeme-içme sektörü etkilendi. Posta'dan Gülten Uğurlu'nun haberine göre; kovid-19 pandemisi sürecinde destek sağlanması amacıyla yüzde 8’den yüzde 1’e indirilen ve 31 Temmuz tarihine kadar devam ettirilen Katma Değer Vergisi (KDV) indiriminin sene sonuna kadar uzatılması talep ediliyor. 

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında “Gıda maliyetlerimiz yüzde 35 arttı. Kapalı olduğumuz dönemde KDV indiriminden yararlanamadık. Bu indirim devam etmezse, maliyetlerimizin yüzde 10’unu fiyatlara yansıtacağız” diye konuştu.

Koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin de konuşan Hüseyin Aymutlu, “Sektörde 36 şubemizle hizmet veriyoruz. 2021’in sonuna kadar da 13 yeni şube açacağız. 5’ini grup olarak yapacağız, 8’ini ise yatırımcılarımıza bayi olarak veriyoruz. 45 milyon liraya denk gelen bir yatırım” dedi.

Yeni...