02 / 05 / 2024

Harakani Havalimanı nerede

Harakani Havalimanı nerede

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni terminal binasının açılışını yaptıkları Kars 'ın havalimanına " Harakani Havalimanı" adının verilmesini uygun gördüklerini bildirdi. Davutoğlu açılış töreninde konuşma yaptı...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Kars Harakani Havalimanı'nda inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Harakani Havalimanı'nda şu anda merkezden bir tane taksi yolu çıkışı bulunduğunu açıkladı.

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Kars Harakani Havalimanı pat sahaları temel atma töreni yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Eskiden iki havayolu şirketi iki merkezden 26 havalimanına uçarken, bugün 7 merkezden 55 havalimanına uçuyoruz." dedi.

Kars Havalimanı'nın yeni adı ne oldu?

Kars Havalimanı 'nın adı ' Kars Harakani Havalimanı ' olarak değiştirildi. Karar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Havalimanı, Kars Harakani Havalimanı oldu!

Kars Havalimanı'nın adı Kars Harakani Havalimanı olarak değiştirildi. Kars Havalimanı'nın adının değiştirilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Havalimanının ismi değişti!

Bakanlar kurulu tarafından Kars Havalimanının isminin “Kars Harakani Havalimanı” olarak değiştirilmesi kararı alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Kars'ın havalanının adı Harakani Havaalanı oldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni terminal binasının açılışını yaptıkları Kars'ın havalimanına "Harakani Havalimanı" adının verilmesini uygun gördüklerini açıkladı. Davutoğlu, kentte gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti...

Harakani Havalimanı nerede Haberi

Harakani Havalimanı nerede

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni terminal binasının açılışını yaptıkları Kars'ın havalimanına "Harakani Havalimanı" adının verilmesini uygun gördüklerini bildirdi.


Davutoğlu, Kars Havalimanı yeni terminal binası açılışındaki konuşmasında, dışişleri bakanı olarak son ziyaretini yaptığı Kars'a, başbakan olarak ilk ziyaretlerinden birini yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.


Kentte gösterilen misafirperverlik için teşekkür eden Davutoğlu, güzel hizmetleri Karslılar'la buluşturduklarını söyledi. 


Bir şehrin mekanının aynı zamanda kaderini de şekillendirdiğini vurgulayan Başbakan Davutoğlu, Kars'ın tarihi İpek Yolu üzerinde olduğunu ve birçok havzayı birleştiren özelliğinin bulunduğunu bildirdi. Kentin, Hazar Denizi ile Karadeniz'e uzaklığının hemen hemen aynı olduğuna dikkati çeken Davutoğlu, Akdeniz'e doğru giden yolların Kars üzerinden geçtiğini belirtti. Kente ulaşım koridorları üzerindeki önemli özelliğini yeniden kazandırılmasının önemine değinen Davutoğlu, Kars'ı "serhat şehri" olarak nitelendirdi. "Türkiye'nin doğu kıyısındadır ama inşallah komşularımızla iyi...