29 / 04 / 2024

harbiye ekolojik köprü

harbiye ekolojik köprü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

Gezi Parkı'ndan Harbiye'ye ekolojik köprü geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

3. köprü yoluna 6 ekolojik köprü kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İstanbul'da inşaatı süren 3. köprüden etkilenebilecek yaban hayvanları için çalışma başlattı. Köprünün bağlantı yolları yapılırken yaban hayvanlarının geçişini sağlamak için ekolojik köprüler inşa edilecek.

3. köprü yollarına 'ekolojik köprü' şartı geldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3. köprünün bağlantı yollarına yaban hayvanları için “ekolojik köprü” şartı getirdi. Ekolojik köprülerin diğer bundan sonra hayata geçirilecek olan diğer otoyol projelerinde de uygulanması planlanıyor.

3. Köprü yoluna ekolojik köprü şartı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3. Köprünün bağlantı yollarına yaban hayvanları için ekolojik köprü şartı getirdi. Bağlantı yollarına 6 adet ekolojik köprü inşa edilmesi planlanıyor.

Karayollarına yaban hayvanları için ekolojik köprüler kuruluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü Karayolları ve Dışında Yaban Hayvanı Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında karayollarına yaban hayvanlarına ekolojik köprüler kuruyor...

Artvin'de ekolojik köprü yapıldı!

Santrale su taşıyan boruyu döşemek için ormanın ortası bir kilometre boyunca kazıldı. Ancak bu hat yaban hakanlarının geçişini engelleyince üzerine iki tane 'ekolojik köprü' yapıldı  

İstanbul'da 'ekolojik köprü'ler yapılacak!

İstanbul'da otoban ve duble yollarla ortasından bölünen ormanlarda 'ekolojik köprü'ler yapılacak

İstanbul'da ekolojik köprüler kurulacak!

İstanbul'da ormanları ikiye bölen karayollarının bağlantı koridorlarında "Ekolojik Köprüler" kurulacak

Doğal alanlar ekolojik köprülerle birbirine bağlanacak

Yol ve otobanlarla bölünen doğal alanlar, biyoçeşitliliğin sürdürülebilmesi için ekolojik köprülerle birbirine bağlanacak

harbiye ekolojik köprü Haberi

harbiye ekolojik köprü

Gezi Parkı’nı Harbiye’ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatıldı. İBB Başkanı Kadir Topbaş projeyi," Taksim’de Gezi Parkı’na geçen köprünün de ekolojik yapılmasını istedim. Orada da yeşil bant içerisinden geçilsin." diye müjdelemişti.


Beyoğlu ile Şişli’yi ayıran Asker Ocağı Caddesi’nde ekolojik köprü yapımı yayalarında sebep olduğu trafik yoğunluğuna çözüm bulmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gezi Parkı’nı Harbiye’ye bağlayacak olan bir ‘ekolojik köprü’ çalışması yaparken, üst geçidin trafik yoğunluğunu azaltması bekleniyor. Turistlerin ve vatandaşların yoğunlukla ilgi gösterdiği cazibe merkezlerinden biri olarak kabul edilen Taksim’de özellikle sabah ve akşam saatlerinde artan trafik yoğunluğu dikkat çekerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), caddeyi kullanan vatandaşların kullanması ve trafik yoğunluğunun azalması için bir üst geçit çalışması başlattı. Vodafone Arena Stadı’nın...