17 / 05 / 2024

harbiye İksir Resort Town

harbiye İksir Resort Town

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nın, İstanbul Harbiye’deki Satış ve Pazarlama Ofisi, 10 Eylül 2013 tarihinde, turizmciler ve basın mensuplarının katılımıyla görkemli bir organizasyon ile açıldı...

İksir Resort Town’da Doğanın Hediyeleri paneli düzenlendi!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

İksir Resort Town’a, Çevre Dostu Sertifikası verildi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’na ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

İksir Resort Town Babalar Günü kampanyası 2015!

İksir Resort Town, babalarına asla unutamayacakları bir Babalar Günü Hediyesi planlayanlara özel seçenekler sunuyor. Babalar ve çocukları doğanın büyüleyici detayları arasında birlikte geçirebilecekleri bir tatilde bir araya getirmeyi hedefliyor.

KESKDB hizmet binası için yetki aldı!

S.S. Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, hafta sonunda Daday İksir Resort Otel'de gerçekleştirildi.

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği!

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği. İksir Resort Town’da, Ekim ayının yıldızlarından birisi de mantarlardır. Güveçte, ızgarada veya közde hazırlanarak pişen mantarları, daha önce kendiniz toplamayı denediniz mi?...

İksir Aydın, Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçildi!

Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçilen İksir Aydın, Kastamonu Daday’a olan tutkusunu, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası ile yöresinde yaptığı heyecan dolu başarılı çalışmalarını, anlattı.

İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi!

Küçük yaşlardan itibaren başlanması ve öğrenilmesi durumunda, daha da yararlı olan bir spordur binicilik. Bu nedenle çocuklar için ayrı bir önem taşıyor. İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi...

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.

Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nin yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yaz dört gözle beklenen Açık Hava Yaz Konserleri öncesi Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde yenileme çalışmaları yaptı. Sahne, konuklarına müzik ve eğlence ile dolu eşsiz dakikalar yaşatmaya hazır.

Maxx Royal Kemer Resort Otel’in çatılarında Ondugreen tercih edildi!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde hizmete girecek Maxx Royal Kemer Resort Spa Oteli çatılarında yeşil görünümünü de artırmak için ‘Sistem Ondugreen’ adı verilen yeşil çatı sistemini tercih etti.

Regnum Carya Golf Resort'un iklimlendirmede tercihi Form oldu!

Türkiye’nin LEED's sertifikası almak üzere aday olmuş tek oteli olan Regnum Carya Golf SPA Resort’un iklimlendirme ihtiyacı için, AHRI sertifikalı vidalı kompresörlü Dunham-Bush marka soğutma grupları kullanılıyor.

Ferdi Tayfur, Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'una ortak oldu!

Ferdi Tayfur, Bolu Abant'ta 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde kurulu, Aben Grup tarafından hayata geçirilen Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'luk kısmına ortak oldu.

Zengin Resort Otel İzmir'de Şubat 2016'da açılıyor!

18 milyon 515 bin TL proje bedeliyle yükselen Zengin Resort Otel İzmir Menderes Özdere Köyü'nde inşa edilecek. 125 oda ve 302 yataklı Zengin Resort Otel projesinin Şubat 2016 yılında açılması planlanıyor...

harbiye İksir Resort Town Haberi

harbiye İksir Resort Town

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nın, İstanbul Harbiye’deki Satış ve Pazarlama Ofisi, 10 Eylül 2013 tarihinde, turizmciler ve basın mensuplarının katılımıyla görkemli bir organizasyon ile açıldı. Halaskargazi Caddesi 8/4 nolu adreste yer alan Harbiye Ofisinin telefonu 0212 231 43 89 dır.  

Kastamonu Havaalanının açılmasıyla doğa harikası Daday’a, ülkemizin yanı sıra, Avrupa’dan Ortadoğu’ya, Uzakdoğu’dan Amerika’ya dünyanın dört bir yanından doğanın kalbine dalış yapmayı seven turist grupları bekleniyor.

50’nin üzerinde aktivite

‘Her gün yeniden doğmak’ felsefesini yaşatan İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, 4 mevsim, 50’nin üzerinde aktivite yapılıyor. Atlı sporlar merkezinde biniş eğitimleri, doğada serbest at binişleri, yayla ve kış sporları, trekking, Atv turu, Jeep safari, Off road, olta balıkçılığı, bisiklet, kuş gözlemciliği, mantar toplama, faytonla şehir turu...