02 / 05 / 2024

İksir Resort Town’un Harbiye ofisi açıldı!

İksir Resort Town’un Harbiye ofisi açıldı!

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nın, İstanbul Harbiye’deki Satış ve Pazarlama Ofisi, 10 Eylül 2013 tarihinde, turizmciler ve basın mensuplarının katılımıyla görkemli bir organizasyon ile açıldı...



Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nın, İstanbul Harbiye’deki Satış ve Pazarlama Ofisi, 10 Eylül 2013 tarihinde, turizmciler ve basın mensuplarının katılımıyla görkemli bir organizasyon ile açıldı. Halaskargazi Caddesi 8/4 nolu adreste yer alan Harbiye Ofisinin telefonu 0212 231 43 89 dır.  

Kastamonu Havaalanının açılmasıyla doğa harikası Daday’a, ülkemizin yanı sıra, Avrupa’dan Ortadoğu’ya, Uzakdoğu’dan Amerika’ya dünyanın dört bir yanından doğanın kalbine dalış yapmayı seven turist grupları bekleniyor.

 

50’nin üzerinde aktivite

 

‘Her gün yeniden doğmak’ felsefesini yaşatan İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, 4 mevsim, 50’nin üzerinde aktivite yapılıyor. Atlı sporlar merkezinde biniş eğitimleri, doğada serbest at binişleri, yayla ve kış sporları, trekking, Atv turu, Jeep safari, Off road, olta balıkçılığı, bisiklet, kuş gözlemciliği, mantar toplama, faytonla şehir turu gibi onlarca aktiviteyi bünyesinde barındıran İksir Resort Town, çiftlikte üretilen ürünlerle ve gezilerle doğayla iç içe olmayı sağlarken, aynı zamanda konforu özleyenlerin ilgi odağı haline geliyor. 4 mevsimi cennet olan Daday’da, yaşamınızı cennete çeviren İksir Resort Town, sadece 5 duyuya hitap etmiyor; aynı zamanda bedeninizi ve ruhunuzu da besliyor.

 

Doğanın kalbinde tatil imkanı

 

İksir Resort Town, 2009 yılının son günlerinde misafirlerini ağırlamaya başladı. 60 dönüm arazi üzerinde yer alan ana tesisler ile çiftlik, Ballıdağ dağ evi, gölet gibi diğer hizmet alanlarıyla, fark yaratan ve yüzlerce dönümü kapsayan bir tatil ve yaşam kasabası olarak hizmet veriyor. Ana tesiste, 60 oda ve 154 yatak bulunuyor. Ballıdağ dağ evinde, 6 oda ve 15 yatak kapasitesi var. Nitekim Daday’da, zirvesi bin 800 metreyi bulan Ballıdağ Bölgesi, Sarıçam, Karaçam, Kayın, Köknar ağaçlarıyla kaplı binlerce dönüm ormanlık alanı ile dünyanın sayılı ‘oksijen depolarından’ birisidir ve bu nedenle bölgeye, dünyanın 2.’nci İsviçre’si de denilmektedir. Özetle, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası, 50’nin üzerinde aktivitesi, doğal beslenme ve mutfağındaki iddialı seçkin lezzetleriyle, doğanın kalbinde sevdiklerinizle unutamayacağınız keyifli dakikalar geçirmenizi sağlıyor.




Geri Dön