29 / 04 / 2024

Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nin yenileme çalışmaları tamamlandı!

Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nin yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yaz dört gözle beklenen Açık Hava Yaz Konserleri öncesi Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde yenileme çalışmaları yaptı. Sahne, konuklarına müzik ve eğlence ile dolu eşsiz dakikalar yaşatmaya hazır.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yaz dört gözle beklenen Açık Hava Yaz Konserleri öncesi Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde yenileme çalışmaları yaptı. Birçok noktada yapılan yenilemeler ile çok daha konforlu hale gelen sahne, konuklarına müzik ve eğlence ile dolu eşsiz dakikalar yaşatmaya hazır.


Müzik festivalleri, dans gösterileri ve konserler gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan İstanbul’un en önemli açık hava sahnelerinden biri olan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu bu yaz da konuklarını müzik ve eğlence ile buluşturuyor.


Eşsiz ortamı ile konuklarına mükemmel bir konser zevki sunan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde yapılan yenilemeler ile seyirci ve sanatçı daha coşkulu bir atmosferde buluşacak. Koltukların tamamının yenilendiği sahnede ışık ve ses akustiği de elden geçirilerek müzik ve eğlence ile dolu dolu geçecek konserler için muhteşem bir ortam oluşturuldu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, konser öncesi sanatçıların daha rahat çalışabilmeleri için kulislerde de yenileme çalışmaları yaptı. Kulis mobilyaları (makyaj masaları, soyunma odaları, wc’ler) tamamen yenilenirken mevcut bulunan 10 adet kulis odası boyandı ve 1 adedi mutfak hizmeti vermek için düzenlendi. Yeni düzenlemeler ile sanatçı kulisleri daha ferah bir hale geldi.


Açık Hava Sahnesi’ne gelen konukların daha rahat hareket edebilmeleri için sahnenin çeşitli noktalarına yönlendirme levhaları konuldu ve koltuk numaraları belirgin hale getirildi. Sahnenin iç ve dış kısmına yerleştirilen 16 kamera ile de güvenlik düzeyi üst yükseltildi. konuklar ve sanatçılar sahneye adım attıkları andan itibaren hiçbir sıkıntı yaşamadan muhteşem konserlerin tadını doyasıya yaşayacak.



İBB




Geri Dön