14 / 05 / 2024

harbiye kara harp okulu binası

harbiye kara harp okulu binası

Harbiye'de Kara Harp Okulu modernizasyon çalışmaları sırasında binanın depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı...

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Cem Kara Yalıköy çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarı Fehmi Kaçar'a bilgi verdi. Başkan Cem Kara çalışma yapılacak bölgeleri de yerinde gezdi.

Kara Para Aşk dizisindeki yalı tadilata giriyor!

‘Kara Para Aşk’ dizisiyle Ortadoğu’da çok popüler oldukları için İstanbul’a gelen Arap turistler eve akın etmiş; evi, Feryal Gülman’dan ünlü olmuştu.

2003 yılında Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami yeniden inşa edilecekmiş!

1958 yılında Karaköy'de anacadde yapımı nedeniyle yıkılan, Osmanlı'nın ilk ve tek mescidi olan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi'nce yeniden inşa edilecekmiş.

Bornova Karaçam özel eğitim tesisi imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Karaçam Mahallesi'nde 23 bin 178 metrekare alanda Özel Eğitim Tesis Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun yüzde 92'si tamamlandı!

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı. Okulda 58 bina, 2 eğitim uçağı pisti ile teknik uygulama ve bakım için 4 hangar bulunuyor.

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi; 62 milyon 500 bin sermaye ile 8 Haziran' da Şişli, Harbiye Ergenekon Mahallesi Halaskargazi Caddesi' nde açıldı.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun yüzde 92'si bitti!

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı.

Ergene Kara Boru Hatları İhalesi'ne 7 teklif!

Ergene Havzası OSB müşterek atık su arıtma tesislerinde arıtılmış atık suların, Marmara Denizine deşarjını sağlayacak toplama hatları ve derin deşarj sistemi olan, Kara Boru Hatları İhalesi gerçekleşti.

Keten Grup lansmanı Harbiye Askeri Müze'de düzenlendi!

Keten Grup, 38 yıldır butik ve prestijli inşaat projelerini İstanbul’un seçkin semtlerinde hayata geçiriyor. "Emirgan" albümüyle şehrin seslerini müziğe dönüştüren Kerem Görsev, 20 Mayıs gecesi Harbiye Askeri Müze'de özel bir konser verdi.

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Isparta'da 6 milyon metrekare alanda yapımı devam eden, Bakanlıkla yapılan sözleşme gereği inşaatına ara verilen Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı. Tuğrul Öğrüce: "Okul, İsparta ekonomisine de büyük katkı sağlayacak" dedi.

Geyve Karaçay Köprüsü açılıyor!

Geyve Karaçay Köprüsü’nün dolgu ve cephe çalışmalarının ardından trafiğe açılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Geyve’miz mimarisiyle büyük beğeni kazanacak yeni köprüsüne kısa süre içerisinde kavuşacak" dedi

Cem Kara Nakkaş Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Nakkaş Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Nakkaş Mahalle Muhtarı Zafer Öztürk ve vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Cem Kara, talepleri de yerinde dinledi.

harbiye kara harp okulu binası Haberi

harbiye kara harp okulu binası

Kara Harp Okulu'nun harbiyede yer alan binasının depreme dayanıksız olduğu modernizasyon çalışmaları sırasında yürütülen deprem etütleri esnasında, binanın depreme dayanıksız olduğu belirlendi. Binanın güçlendirme çalışmaları 2 ay içinde başlayacak. Güçlendirme çalışmalarında Kara Harp Okulu binasına daha geniş ve güçlü kolonlar eklenecek. Böylece bina deprem yönetmeliğine de uygun hale...