03 / 05 / 2024

Harem Otel satılıyor mu

Harem Otel satılıyor mu

Timur Bayındır adını otelcilik sektörü iyi bilir. Bayındır, İstanbul'daki otelcileri çatısı altında toplayan TUROB' un (Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği) 2004 yılından beri başkanlığını yürütüyor...

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Turizmde yaprak dökümü: Yılın ilk 2 gününde 86 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını sürecinde en fazla darbe alan, en ağır yükü omuzlarında hisseden turizm sektörünün lokomotifi otellerde yeni yılla birlikte yaprak dökümü hızlanıyor. Yeniden yapılandırma, öteleme ve kredi ödeme kıskacındaki binlerce otel satılıyor...

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Gebze Life Port Hotel icradan satılıyor!

Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. Gebze 1.İcra Müdürlüğü tarafından otel 61 milyon 452 bin 476 TL'ye satılıyor. 

Utopia World Hotel satılıyor!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel satılıyor,  ATG Anex Tourizm Grubuna kiralanması planlanan otel için 4 ay sonra alınan karar doğrultusunda satış süreci başlatıldı.

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Antalya Vera Mare Resort Otel 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Tentur’a ait Antalya Serik’teki Vera Mare Resort Otel icradan satılıyor. Satış bedeli 178.8 milyon TL olarak belirlenen otelin ihalesi 12 Eylül 2018 günü gerçekleşecek.

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

Harem Otel satılıyor mu Haberi

Harem Otel satılıyor mu

Bayındır, beşinci kez seçildiği TUROB'ta 2016 yılına kadar başkanlık yapacak. Turizm sektöründe 50 yılı geride bırakan Timur Bayındır sektörün duayenlerinden olarak da kabul ediliyor. Bayındır'ın oteli Harem Otel, Üsküdar'da eski Harem Otogarı'nın karşısında bulunuyor. Güzel deniz manzarasıyla da bilinen otel, 1965 yılında yapılmış. Üç yıldızlı 100 odalı otele, Bayındır ile birlikte dört kardeşi de ortak. Özellikle babasının  üç yıl önce vefatından sonra kardeşlerin tümü otelde hak sahibi olmuş. 


Duyduğumuza göre, Bayındır Ailesi iyi bir fiyat bulursa oteli satmak istiyormuş. Timur Bayındır da bu duruma sıcak bakıyormuş. Ancak bu konuda aile çok konuşmak istemiyor. İki dönüm alan üzerinde kurulu bulunan ve İstanbul'un simge yapılarından biri olan Harem Oteli'ne bakalım kimler talip...