26 / 07 / 2024

haremi şerif tavaf

haremi şerif tavaf

İzdihamı engellemek için Harem-i Şerif bölgesinde tavaf alanında yapılan genişletme çalışmaları devam ediyor...

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Ahmed    Alarefı Mehmet Şerif Kızılgüney ve Ömer Faruk Kızılgüney tarafından kuruldu.

Sağlamlar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamlar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sağlam Ve Şerif Sağlam tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Forza İnşaat Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forza İnşaat Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şerif Ali Özgan tarafından kuruldu.

Karalp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karalp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Alpsoy ve Şerif Karagöz ortaklığında kuruldu.

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli iel Mehmet Reşat Keser, Mehmet Salih Keser ve Mehmet Şerif Keser ortaklığında kuruldu.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Bağcılar'daki Bedir Camisi'nin tamamlanması için hayırseverlerin desteği bekleniyor!

Kazan'da bulunan tarihi Kul Şerif Camisi'nden esinlenerek 2017'de Demirkapı Mahallesinde inşasına başlanan caminin tamanlanması için hayırsever vatandaşların yardımı bekleniyor. 

Korkutan açıklama: Türkiye’de büyük deprem olabilecek 8-9 il ve ilçe var!

Türkiye'nin önemli deprem uzmanları arasında yer alan Prof. Dr. Şerif Barış, 17 Ağustos 1999 Depremi’nin yıl dönümünde önemli açıklamalar yaptı.

haremi şerif tavaf Haberi

haremi şerif tavaf
Harem-i Şerif bölgesinde hala inşaatı devam eden projenin tamamlanmasının ardından tavaf alanı genişletilmiş olacak. Tavaf alanının yaşanan izdihamı engellemek için böyle bir çalışma...