25 / 07 / 2024

harfiyat kamyonları izlenecek

harfiyat kamyonları izlenecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı hazırlıklarını tamamladığı Uydu Takip Sistemi (GPS) destekli ve web tabanlı Hafriyat Yazılım Otomasyon Sistemi'nde sıra bilgilendirme toplantılarına geldi.

İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritası belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritasının belli olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İskender Karaaslan tarafından kuruldu.

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İmdat Ceylan tarafından kuruldu.

Güzeller Harfiyat Otomotiv Süper Market Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeller Harfiyat Otomotiv Süper Market Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Güzel ve İbrahim Güzel ortaklığında kuruldu. 

İmar barışında izlenecek yol!

Yapı kayıt belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışına nasıl başvurulur? İmar barışında izlenecek yol nedir?

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına tepki eylemi!

İBB'nin Saraçhane'deki binası önünde toplanan bir grup, hafriyat kamyonlarının karıştığı ölümlü trafik kazalarına karşı eylem yaptı...

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına yeni düzenleme!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hafriyat kamyonlarının neredeyse yüzde 70-75'ine ATS denilen araç takip sistemi cihazı taktırıldığını açıkladı. 

Hafriyat kamyonları dehşet saçıyor!

Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Demir, bu haftaki yazısında hafriyat kamyonları terörüne değindi. İşte Demir'in o yazısı...

Hafriyat kamyonları GPS ile izlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehirdeki hafriyat, moloz ve hazır beton taşıyan kamyonlara geçit vermeyecek.

Harpet Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Harpet Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Güneş tarafından kuruldu.

harfiyat kamyonları izlenecek Haberi

harfiyat kamyonları izlenecek

Hafriyat kamyonlarını GPS cihazıyla uydudan izleyerek kontrol edilmesine olanak sağlayan sistem sayesinde kaçak ve gelişigüzel moloz dökümünün önüne geçilecek. Sistem 30 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak.



Sabah...