29 / 04 / 2024

Harikalar Diyarı Ankarada nerede

Harikalar Diyarı Ankarada nerede

Ankara Harikalar Diyarı Parkı nerede? Harikalar Diyarı Parkı, Ankara'da nerede? Harikalar Diyarı Parkı'na nasıl gidilir? Harikalar Diyarı Parkı iletişim bilgileri nedir? Harikalar Diyarı Parkı'na ulaşım nasıl sağlanır? Harikalar Diyarı Parkı nerede? İşte

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Kamik tarafından kuruldu.

Depremlerde yıkılan Diyar Galeria Sitesi'nin bilirkişi raporu açıklandı! Galeria Sitesi neden yıkıldı? Kimler kusurlu?

Diyarbakır’da depremde iki bloğu yıkılan, 89 kişinin yaşamını yitirdiği Diyar Galeria sitesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma çerçevesinde ek bilirkişi raporu tamamlandı. Peki Galeria Sitesi neden yıkıldı?

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da yıkılan 3 bina için 'kolonları kesildi' iddiası! Projeler bir bir incelenecek!

Diyarbakır'da yerle bir olan Diyar Galeria sitesinin altındaki marketin kolonlarının kesildiği ileri sürüldü. Kentte incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı gören vatandaşlar, tepkilerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Arnica Blender Seti şok fiyat 670 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nerde satılıyor? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletleri ile büyük işler başarmak artık mümkün. Mutfaklarınızda yer alan blender setiyle harikalar yaratacaksınız.

Tefal Actifry Genius ile mutfakta harikalar yaratın! 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Airfryer, hayatımıza bir girdi, pir girdi! Peki gönülleri fetheden, gördüğü ilgi katlanarak artan bu mutfak sihirbazlarının en iyilerinden biri olan Tefal Actifry Genius-1.2 L, kaç lira, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Mutfaklarda harikalar yaratan Bosch blender ve mikserlerinin Mart 2022 fiyat listesi…

Yemek hazırlamanın en pratik ve hızlı yolu olan mikser ve blenderler, hemen hemen her mutfakta kullanılıyor. Blender ya da mikser almayı düşünenler için Bosch ürünleri ve fiyatlarını derledik…

Kahve Diyarı 2 yılda 300 yeni şube açacak!

Kahve Diyarı Grubu, pandemiye rağmen yatırım kararı aldı. Halen 110’u pastane olmak üzere 300 şubeyle hizmet veriyor. Grup, önümüzdeki iki yılda 300 yeni şube ile 1500 kişiyi daha iş sahibi yaparak istihdamını 5 binin üzerine çıkaracak...

Diyar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.H. Mansour, Ahmed K.A. Alnajjar ve Mohamed A.H. Aboumeghasab ortaklığında kuruldu.

Kahve Diyarı 2 yılda 300 şube açacak!

Şube sayısını 600'e çıkarmayı hedefleyen Kahve Diyarı iki yıl içerisinde 300 yeni şube açılışı yapacak. 

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Agan, Kava Agan ve Süleyman Agan ortaklığında kuruldu.

Harikalar Diyarı Ankarada nerede Haberi

Harikalar Diyarı Ankarada nerede


Batıkent - Sincan Metro Hattı'nın açılışı Ankara'daki Anfa Altınpark Harikalar Diyarı Parkı amfi tiyatrosunda gerçekleştirildi. Peki Harikalar Diyarı, Ankara'da nerede? 



İşte tüm detaylarıyla Harikalar Diyarı!


Avrupa'nın en büyük parkı olan Harikalar Diyarı Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunmaktadır. 05.10.2004 tarihinde faaliyete geçen bu parkın toplam kullanım alanı 1.320.000 m2 dir.


Bu alanın 92.000 m2'sini suni göletler oluşturmakta, bu göletlerin içerisinde Kayıklar ve Su Bisikletleriyle gezmek mümkündür. Toplam yeşil alan 650.000 m2'olup bu alan üzerinde 47.360 adet ağaç, ağaççık ve çalılık dikili, 330.000 m2'sinin ise yürüyüş yolları ve sert zeminden oluşmakla beraber 41.000 m2'lik açık otoparkı mevcuttur.


Park genelinde 2 adet büyük, 8 adet küçük Oyuncakistan, 287 adet demir, 267 adet ahşap oturma bankı, 62 adet piknik masası, 22 adet Barbekülü çardak, 764 adet aydınlatma direği,...