03 / 05 / 2024

Harmony Park Kemalpaşa iletişim

Harmony Park Kemalpaşa iletişim

Bağcılar'da yer alan Harmony Park daire fiyatları kapsamında 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor ve 300 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

İzmir Kemalpaşa Tabiat Parkı'nda 2. etap başladı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Savanda Göleti çevresinde inşasına başlanan Tabiat Parkı'nın rıhtım direkleri dikilirken kıyı şeridi de buna uygun hale getirildi.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm projesinin devir töreni yapıldı!

Kemalpaşa'da 2 bin 100 bina için gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin yetki devir töreni yapıldı. Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirtti.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm için belediyeye yetki devri!

Bakanlar Kurulu kararıyla "afet riski altındaki alan" olarak ilan edilen Soğukpınar ve Atatürk mahalleleriyle ilgili kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kemalpaşa Belediyesi’ne yetki devri töreni yapıldı.

İzmir Kemalpaşa'da 2 bin 100 binada kentsel dönüşüm uygulanacak!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 2 bin 100 bina için gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin yetki devir töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce törene katıldı..

İzmir Kemalpaşa'da 2 bin 100 bina dönüştürülecek!

Bakan Güllüce ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu devir protokolüne imza attı. Protokole göre riskli alan ilan edilen 79,5 hektarlık alanda yaklaşık 16 bin kişinin ikamet ettiği 2 bin 100 binanın dönüştürülmesi öngörülüyor.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bakan Güllüce, yarın İzmir'de olacak. Kente sabah saatlerinde gelecek olan Güllüce, ilk olarak Kemalpaşa'ya daha sonra da Menderes'e geçecek. Güllüce, ilk olarak saat 10:30'da kentsel dönüşüm için Kemalpaşa Belediyesi ile protokol imzalayacak.

İzmir Kemalpaşa'da 8.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kemalpaşa İlçesi'nin Bağyurdu mevkiinde bulunan 3 arsanın satışı 8 milyon 741 bin 500'ye ihale edilecek.

İzmir Kemalpaşa'da 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kemalpaşa İlçesi'nin Bağyurdu mevkiinde bulunan 51.728,15 metrekare arsanın satışı 5 milyon 845 bin 500 TL'ye ihale edilecek.

Kemalpaşa Devlet Hastanesi ek binası Mayıs'ta hizmete giriyor!

Kemalpaşa Devlet Hastanesi ek binası hizmete giriyor. Yeni ek binanın inşaatına Kemalpaşa İlçesi Sağlık Tesislerini Koruma, Geliştirme Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde 2002 yılında başlandı, 2006 yılında Sağlık Bakanlığı'na devredildi.

Kemalpaşa Devlet Hastanesi ek binası Mayıs'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Kemalpaşa Devlet Hastanesi, ek binası yakında hizmete girecek.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Kemalpaşa Belediyesi'nin 2015 yılı içinde çalışmalarına başlamayı planladığı kentsel dönüşüm projelerine onay geldi. İlçenin Soğukpınar ve Atatürk mahallelerini kapsayan alan Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı.

Harmony Park Kemalpaşa iletişim Haberi

Harmony Park Kemalpaşa iletişim

Bağcılar Kemalpaşa'da hayata geçirilen Harmony Park projesi Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık tarafından inşa ediliyor. Harmony Park daire fiyatları kısmına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


3 blok halinde yükselen Harmony Park Bağcılar projesi kapsamında toplam arsa alanı 7 bin 500 metrekare şeklinde belirlendi. Harmony Park Kemalpaşa teslim tarihi 2014 yaz başı olarak belirlendi. 

Harmony Park daire fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 280 bin TL'den başlıyor ve 300 bin TL'ye kadar yükseliyor. 176 konuttan meydana gelen Bağcılar Harmony Park projesinde inşaat alanı ise 22 bin metrekare olarak belirlendi. 




Harmony Park daire fiyatları kapsamında 3 oda...