02 / 05 / 2024

Harmony Towers kiralık

Harmony Towers kiralık

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. Projede vade farksız 50 ay taksitle satın alınabilen dairelere ara ödeme seçenekleri kullanmak mümkün.

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Harmony Towers projesine yoğun ilgi!

EROĞLU Gayrimenkul'un Seyrantepe'deki Skyland İstanbul ve Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers projeleri fuarda tanıtılırken, özellikle bu projeleri Körfez bölgesindeki yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Harmony Towers'da cazip indirim!

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki 1+1 Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. Vade farksız 50 ay taksit gibi seçenekler mevcut...

Harmony Towers'ta 4+1 daireye 50 bin liralık indirim yapılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. Projede vade farksız 50 ay taksitle satın alınabilen dairelere ara ödeme seçenekleri kullanmak mümkün.

İstanbul'da kiralık evlere artan talep, ev fiyatlarını arttırdı!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor.

İstanbul'da kiralık ev kalmadı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul’da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla ‘Kiralık evimiz kalmadı’ yanıtını veriyor.

Kiralık dairede emlakçı komisyonu!

Kiralama işlerinizi de emlakçı aracılığı ile gerçekleştiriyorsanız emlakçıya belli oranda komisyon ödemeniz gerekecek. Peki, kiralık dairede emlakçı komisyonu ne kadar olmalı? İşte kiralık dairede emlakçı komisyonu..

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Ofislerin kiralamalarına devam edilen Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 15 dolar ile 20 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Çoruh İş Merkezi'nde metrekaresi 100 TL'ye kiralık ofis!

Maltepe'de hayata geçirilen Çoruh İş Merkezi'nde yer alan kiralık ofislerin metrekare birim fiyatları 100 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin 2014 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor

Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı mevcut!

Evyap’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşasına başlanan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde inşa ediliyor. Türkiye'nin en büyük ölçekli karma projesi olan Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı bulunuy

Bakır ailesi oturdukları evlerde çıkan yangınlar sebebiyle kiralık ev bulamıyor!

Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan ve evlerinde bir yılda yaklaşık 30 yangın meydana gelen 7 nüfuslu Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti, ev sahiplerinin endişesi nedeniyle kiralık ev bulmada zorluk çekiyor.

Mart ayında kiralık emlak fiyatları Zeytinburnu’nda yüzde 8.6 arttı!

Metrekare.com’un 2014 yılı şubat ve mart ayları arasında İstanbul’da yaptığı araştırmaya dayanarak hazırlanan emlak analizi, satılık ve kiralık emlak piyasasındaki değişimleri gözler önüne seriyor.

Harmony Towers'da her evde bahçe!Teslimler başladı!

Bursa'nın merkezi Nilüfer'de inşa edilen ve daireleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlanan Harmany Towers Evleri'nin teslimleri başladı.Harmony Towers'ın mağazalar ve dükkanları da satış sunuldu.

Harmony Towers kiralık Haberi

Harmony Towers kiralık

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. 


Projede vade farksız 50 ay taksitle satın alınabilen dairelere ara ödeme ve banka kredisi seçenekleri kullanmak mümkün. Satış fiyatının yüzde 45'i yüzde 15'lik ara ödemelerle, üçüncü yıl sonuna kadar ödenebilirken kalan yüzde 55'lik ödeme ise banka kredisi ile 120 aya kadar...