15 / 05 / 2024

Harmony Towers teslimler

Harmony Towers teslimler

Harmony Towers'da projesinde teslimler yapılıyor. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers'ta teslimatların yanı sıra ticari birimlerin de satışı başladı...

Luxera Towers'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade avantajıyla! Teslimler Haziran 2025'te!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Luxera Towers'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Harmony City'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler Eylül 2025'te!

Satışların devam ettiği Harmony City projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Eylül 2025'te yapılacağı Harmony City'de 1073 konut yer alıyor. 

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Denge Towers Sancaktepe güncel fiyat listesi!

Denge Towers Sancaktepe güncel fiyat listesi 380 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılalacak...

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Mina Towers Kadıköy daire fiyatları!

Mina Towers Kadıköy daire fiyatları 520 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mina Towers projesinde teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Mina Towers Fikirtepe güncel fiyatlar!

Mina Towers Fikirtepe güncel fiyatları 520 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mina Towers Fikirtepe projesinde teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Kozlar Towers'ta 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kozlar Towers projesi YK Kozlar İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2017 Haziran'da...

Harmony Towers teslimler Haberi

Harmony Towers teslimler

EROĞLU Gayrimenkul tarafından Bursa'da inşa edilen Harmony Towers'da teslimatlar başladı. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers'ta teslimatların yanı sıra ticari birimlerin de satışı başladı.


Vatan...