27 / 04 / 2024

Harmony Towers ulaşım

Harmony Towers ulaşım

Eroğlu Gayrimenkul’un Nilüfer’de yükselen projesi Harmony Towers, 50 bin TL indirimli fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor. Projede 4+1 daireler için özel ödeme alternatifleri yer alıyor.

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Harmony Towers'ta metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Eroğlu Gayrimenkul’un 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers, Bursa’ya değer katıyor. Harmony Towers, banka kredisiz 48 ay vade imkanı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışta.

Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım!

1+0 evlerin 40 metrekareden başladığı proje toplam 250 milyon TL yatırım değeriyle yükselecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım bilgisi kapsamında Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım!

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda yer alıyor. Toplam 1.250 adet daireden oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım!

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım bilgilerine göre proje; İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselecek. 3 bloktan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bayrak Towers ulaşım!

Toplam 1600 adet dairenin yer aldığı proje inşaat alanı 270-300 bin metrekare olarak belirlendi. Bayrak Towers ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek.

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında Kızılay'a 19 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 803 adet daireden oluşan Söğütözü Elmar Towers projesi 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Elmar Towers Rezidans ulaşım!

Elmar Towers Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 800 daire mevcut.

Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde hayata geçirilecek. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Harmony Towers'ta 4+1 daireye 50 bin liralık indirim yapılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. Projede vade farksız 50 ay taksitle satın alınabilen dairelere ara ödeme seçenekleri kullanmak mümkün.

Ataköy Towers ulaşım bilgileri!

İçerisinde; 292 adet daire ve 64 adet mağaza bulunan Ataköy Towers ulaşım bilgileri kapsamında adres bilgisi şu şekilde: Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yanyol Cad. No:20/1-3 Bakırköy İstanbul

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ulaşım!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2015 yılının içerisinde yapılması planlanan Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi 48 katlı 2 blok halinde 288 konuttan meydana geliyor

Harmony Towers ulaşım Haberi

Harmony Towers ulaşım

Harmony Towers, her dairede bulunan teraslar ve kulelerden izlenebilen Uludağ manzarası ile sakinlerine keyifli bir yaşam vaat ediyor. Harmony Towers’ın 5 bin 500 metrekare alana konumlanmış iç avlusunda sağladığı sosyal olanakları ile keyifli komşuluk günlerini geri getiriyor.


4+1 daireler için özel ödeme alternatifleri



Harmony Towers kulelerinde bulunan 4+1 daireler, gökyüzünde bahçe keyfini yaşamak isteyenlere elit bir yaşam tarzı vaat ediyor.  Farklı ödeme planlarıyla sunulan Harmony Towers’ın 4+1 daireleri kişiye uygun seçeneklerle ödenebiliyor. Vade farkı olmadan 50 ay taksitle satın alınabilen dairelere ara ödeme ve banka kredisi seçenekleri ile de sahip olunabiliyor. Satış fiyatının yüzde 45’i;  yüzde 15’lik ara ödemelerle, 1., 2. ve 3. yıl sonuna  kadar vade farksız seçeneklerle ödenebilirken kalan yüzde 55’lik ödeme ise banka kredisi ile 120 aya kadar...