18 / 05 / 2024

Harput 23 İnşaat adres

Harput 23 İnşaat adres

Harput 23 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Bozduman tarafından kuruldu.

1 ton inşaat demiri 23 bin 500 TL oldu!

İnşaat demir fiyatları 2024 yılında rekor kırdı. 1 ton inşaat demirin fiyatı 23 bin 500 TL oldu. Peki İstanbul, İzmir, Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar? 4 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

FIFA 23’ün çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Oldukça fazla bekleyeni olan FIFA 23 önümüzdeki günlerde çıkış yapacak.  Heyecanlı bekleyiş devam ederken yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. İşte FIFA 23'ün en iyi oyuncuları, çıkış tarihi ve fiyat listesi...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

İnşaat sektöründe indirim coşkusu var! Demir fiyatlarına bugün yine indirim geldi! Güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022

İnşaat sektörünün gündeminde bugün yine indirim var. İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi. İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden demirin ton fiyatına bugün 100 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte  güncel demir fiyatları 23 Mayıs 2022.

Harput Yıkım İnşaat Nakliyat Metal  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput Yıkım İnşaat Nakliyat Metal  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.

Harput 23 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput 23 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Bozduman tarafından kuruldu.

Harput Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Harput Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine İlaldı, Hasan Arda İlaldı ve Sekine İlaldı ortaklığında kuruldu.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

TOKİ 23. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 23. Paket Danışmanlık (Yapım İşi Kontrollüğü ve Yapı Denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi 23 Temmuz'da!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Harput Grup İnşaat Elektrik Makina Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput Grup İnşaat Elektrik Makina Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Suğrak tarafından kuruldu.

İnşaatçının gözü yurt içi talepte!

İnşaat malzemesi sanayicileri, bu sene sektörün yüzde 1-2 oranında büyümesini bekliyor. Büyümenin temel belirleyicisi olarak da yurt içi talep görülürken, ihracatın ise 23 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Harput 23 İnşaat adres Haberi

Harput 23 İnşaat adres

Harput 23 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Bozduman tarafından kuruldu.

Harput 23 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...