09 / 05 / 2024

Harrankapı caddesi asfalt çalışmaları

Harrankapı caddesi asfalt çalışmaları

Çarşı merkezi ile Eyyubiye mahallesini birbirine bağlayan Harrankapı caddesinde asfaltlama çalışmaları başladı. Yoğun bir şekilde kullanılan Harrankapı caddesinin genişletilmesi trafikte önemli bir ölçüde rahatlama sağlayacak...

1937'de Tozkoparan Caddesi yapılmış! Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılmış!

1937 yılında Belediye Tozkoparan Caddesi'ni asfalt olarak yaptırmaya karar vermiş. Çalışma tamamlandıktan sonra Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılacakmış.

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Ataşehir Ercüment Batanay Caddesi'nde çalışmalar başladı!

Ataşehir Belediyesi, Ercüment Batanay Caddesi üzerinde kaldırım, bisiklet yolu, asfalt ve ağaçlandırma işlemlerini tamamlayacak.

İskenderun Fener Caddesi'ne asfalt!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fener Caddesinin sıcak asfalt ile kaplandığını belirtti.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Manisa 4 Eylül Caddesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile 4 Eylül Caddesi’nde asfalt altı dolgu çalışmasına başladı. Çalışmaların ardından hızla sıcak asfalt çalışmasına geçileceği belirtildi.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.

Harrankapı caddesi asfalt çalışmaları Haberi

Harrankapı caddesi asfalt çalışmaları

Çarşı merkezi ile Eyyubiye mahallesini birbirine bağlayan Harrankapı caddesinde asfaltlama çalışmaları başladı. Şanlıurfa Eyyubi'ye ilçesine bulunan Harrankapı caddesinde yol genişletme çalışmaları tekrar başladı. 


Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çok sayıda evin yıkılmasının ardından uzun zamandan beri genişletilmeyi bekleyen caddede nihayet asfaltlama çalışmaları başladı.


Çarşı, merkezi ile Eyyübiye mahallesini birbirine bağlayan önemli cadde olduğu için yoğun bir şekilde kullanılan caddenin genişletilmesi trafikte önemli bir ölçüde rahatlama sağlayacak. Çalışmaların sona ermesiyle cadde çift yönlü olarak trafiğe açılacak. 



Gap...