23 / 05 / 2024

Harun Eren

Harun Eren

Hace Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Harun Eren, Nergiz Okcu tarafından 200 bin liralık sermaye ile 11 Aralık'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Üç Aslar Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üç Aslar Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Metin Tambaş, Harun Eren ve Yağız Tarık Okcu imzasıyla kuruldu.

Güzelce Turgay Şeren Stadyumu açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Güzelce Turgay Şeren Stadyumu yeni sezon açılışına görkemli bir etkinlikle merhaba dedi

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

Şehit Harun Maytalman'ın yarım kalan evi tamamlanacak!

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine düzenlenen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ordulu polis memuru Harun Maytalman'ın yarım kalan evi tamamlanacak.

Cenk Eren Kıbrıs'a yerleşiyor!

MERİT Crystal Cove Hotel’de iki yıldır her çarşamba sahne alan Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Eren, "Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler” dedi.

Eren Erdem Suriyeliler'e TOKİ konutları açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, TBMM Başkanlığı’na atıl durumdaki TOKİ konutlarının yoksul ve evsizlere verilmesini öngören kanun teklifi verdi.

Galatasaray'dan Turgay Şeren Müzesi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, hayatını kaybeden sarı-kırmızılıların ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren'in adını Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde açılacak müzeye vereceklerini söyledi.

Harun Baysal Trabzon projelerini anlattı!

Baysal İnşaat Genel Müdürü Harun Baysal, "Şu anda bizim devam eden 1000 dairelik bir projemiz var. Çukurçayır'da, Yalıncak'ta devam eden projemiz var. Her geçen gün yeni projeler üretiyoruz" dedi.

Eren Kız Öğrenci Yurt İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Kız Öğrenci Yurt İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Sinan Eren tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Akpınar Caddesi'nde kuruldu.

Turan Eren Antalya'da dev konut projesini hayata geçirecek!

Emekli Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, geliştirdiği "garantili kooperatifçilik" modeli ile dev bir konut projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Harun Çalımlıoğlu: Bursa'ya yatırım getirmeyi hedefliyoruz!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropolleri de Bursa ve civarına yatırım yapmak üzere getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü!

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde hafif ticari aracıyla giden Mahmut Eren, başka bir araçtan düzenlenen silahlı saldırıda öldü. Eren’in kontrolünü kaybettiği aracı ise orta refüje çarparak durabildi.

Üçeren İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçeren İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Engin, Erdoğan Bodur, Saadettin Başak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Harun Eren Haberi

Harun Eren

Hace Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Harun Eren, Nergiz Okcu tarafından 200 bin liralık sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Hace Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...