06 / 05 / 2024

Harun Sezer

Harun Sezer

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Sezer İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Askerler tarafından kuruldu.

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun İnan tarafından kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Kahraman Sezer tarafından kuruldu.

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Alev Sezer tarafından kuruldu.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Harun Sezer Haberi

Harun Sezer

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.


HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve  turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek kiralamak ve kiraya vermek c- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar...