03 / 05 / 2024

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Fesioğlu İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fesioğlu İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kanar tarafından kuruldu.

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Meto Proje İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meto Proje İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esra Meto Kekezoğlu ve Faruk Meto ortaklığında kuruldu. 

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Şhn Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şhn Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 550 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Çitil tarafından kuruldu.

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi açıldı!

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zürife Haliloğlu tarafından açıldı.

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...