05 / 05 / 2024

Harvey Nichols İstanbul vitrini

Harvey Nichols İstanbul vitrini

42 Maslak, 23 Mayıs Çarşamba günü Günseli Kato’nun Harvey Nichols İstanbul’un vitrininde sergileyeceği canlı performansla yorumlanacak

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Harvey Nichols Türkiye’den çekildi!

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa Group bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz perakende devi Harvey Nichols, Türkiye’den çekildi...

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Social İstanbul Kemer Country açıldı!

Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’de açıldı: Social İstanbul Kemer Country. Mekan prömiyeri Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliğiyle başladı.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Commtech İstanbul Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ozan Akgün Yönetim Kurulu Başkanlığı, Wassım Hıjazı ile Paul Austın- Harvey Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Harvey Nichols 9 yılda 3 kat büyüdü!

‘Stil konusunda takıntılıyız’ diyen ve müşterileri ülkelerine göre ayırt etmeyen İngiltere merkezli Harvey Nichols’ın CEO’su Stacey Cartwright, “Türkiye’de 9 yılda 3 kat büyüdük. Türkiye ile bağımız çok güçlü” dedi.

David Harvey 26 Mayıs'ta İstanbul'a geliyor!

İngiliz coğrafyacı, siyasal iktisatçı, sosyal kuramcı David Harvey "On Yedi Çelişki ve Kapitalizmin Sonu" başlıklı bir konferans için İstanbul'a geliyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Demsa cirosunun yüzde 25'ini turistlerden elde ediyor!

Bünyesinde, lüks markaların satıldığı Brandroom ve Harvey Nichols mağazalarını bulunduran Demsa'nın patronu söyleyen Demet Sabancı Çetindoğan, "Lüks markalar Türkiye'ye gelmek istiyor. Pazar cazip" dedi..

Harvey Nichols İstanbul vitrini Haberi

Harvey Nichols İstanbul vitrini

23 Mayıs Çarşamba günü Harvey Nichols İstanbul, çok özel ve canlı bir sanat performansına sahne olacak. Türkiye’nin sanat konseptiyle inşa edilen ilk projesi Bay İnşaat-42 Maslak kuleleri, dünyaca ünlü ressam ve minyatür sanatçısı Günseli Kato’nun Harvey Nichols İstanbul’un vitrininde sergileyeceği canlı performansla yorumlanacak.

Canlı performans, lüks moda perakende sektörünün öncüsü Harvey Nichols İstanbul’un vitrininde 23 Mayıs 2012, Çarşamba günü cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılımları ile...