06 / 05 / 2024

has şriketler grubu

has şriketler grubu

İstanbul Pendik'te hayata geçirilen, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'da metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Aralık 2014'te hizmete girecek...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Pendik Oto World Asya fiyatları!

Oto World Asya projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 270 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor. İşte Pendik Oto World Asya fiyatları...

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı 790 bn TL'den başlıyor. 365 adet oto galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri!

Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre,E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pendik Oto World Asya telefon!

Pendik Oto World Asya telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlangıç gösteren proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Oto World Asya Kurtköy satılık!

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları 790 bin liradan başlayarak yükseliyor. 170 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor.

Oto World Asya: Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si!

Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu tarafından Kurtköy'de hayata geçiyor. Projede Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto Avm‘si olacak. Oto World'de kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri!

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen projede kiralık dairelerin fiyatları 4 bin liradan başlıyor.

Kurtköy Oto World Asya kiralık fiyatları!

Kurtköy Oto World Asya kiralık fiyatları haberimizde yer alıyor. Has Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen proje 170 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Pendik Oto World Asya projesi iletişim!

Has Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Oto World Asya 'da teslimler 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Pendik Oto World Asya projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 365 adet galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

has şriketler grubu Haberi

has şriketler grubu

Has Şirketler Grubu ve Evra Group tarafından inşa edilen Pendik Oto World Asya, 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje alışveriş merkezi ve ticari birimlerden oluşuyor.


22 bin 275 metrekare arsa üzerinde yer alan Oto World projesi toplam 365 galeriden meydana geliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor.


95 bin metrekare inşa alanı üzerinde konumlanan Oto World Asya Pendik'te ödemeler peşin ya da anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleşiyor. Projede yer alan mağazaların alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.


Pendorya AVM ve Neomarin AVM’nin hemen yanıbaşında bulunan Oto Worl Pendik Asya'da, sıfır ve 2. el showroom, oto servisi, banka, cafe ve restoranlar yer alacak.


E5 ve TEM bağlantı yolunun hemen üzerinde yer alan Kurtköy Oto World...