29 / 04 / 2024

Hasan Akçay

Hasan Akçay

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akçay ve Yasemin Akçay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Doğan ve Sezer Akçay ortaklığında kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçay tarafından kuruldu. 

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Hasan Akçay Haberi

Hasan Akçay

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akçay ve Yasemin Akçay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...