04 / 05 / 2024

Hasan Akdemir evi

Hasan Akdemir evi

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akdemir ve Jak Kamhi ortaklığında kuruldu. 

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Büyükçekmece'ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Akgün ilçeye bir Atatürk Evi kazandırıyor.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu yıl ilk defa eğitim verecek olan Fevzi Çakmak Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Evi Yeniden Kurmak sergisi açıldı!

Küratörlüğünü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın yaptığı Eda Soylu’nun ‘Evi Yeniden Kurmak’ isimli sergisi Kadir Has Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Galeri KHAS’da açıldı.

Adana Çukurova'ya Kadın Sohbet evi inşa edildi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye'de bir ilk olan 'Kadın Sohbet Evi'nin tamamlandığını belirtti. Çetin, Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı'nın yenilenme çalışmalarının da son aşamaya geldiği söyledi.

Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi törenle hizmete girdi, SEKAPARK Kültür alanında ki açılışa Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da katıldı...

Huzur Mahallesi Muhtarlık Binası ve Bilgi Evi açıldı!

Huzur Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Bilgi Evi, kısa sürede tamamlanarak, hizmete açıldı. Yeni binanın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti. Başkan Hasan Can; ‘300’ü aşkın kalıcı eserimiz var’ dedi.

Tikveşli Bilgi Evi hizmete açıldı!

Tikveşli Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Adayı Halis Dalkılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ile bölge haklının katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Karadeniz Mahallesi Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, semt sakinleri ve çok sayıda öğrenci katıldı

Bağcılar Hasan Nail Canat Kültür Merkezi tamamlandı!

BAĞCILAR Belediyesi tarafından inşa edilen ve değişik mimarisiyle dikkat çeken Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi, ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Kazım Karabekir Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa'da 1 Ekim'de açılıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kazım Karabekir Bilgi Evi 1 Ekim Çarşamba günü törenle açılıyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından açılacak Kazım Karabekir Bilgi Evi, ilçede bu yıl inşa edilen 10 adet bilgi evinden biri.

Hasan Akdemir evi Haberi

Hasan Akdemir evi

İşadamı Fikret İnan'dan rüşvet aldığı ve tekrar almak için zorladığı iddiasıyla suçüstü yakalanarak gözaltına alınan ve önceki gün çıkarıldığı nöbetçi hâkimlikçe tutuklanan İstanbul Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Akdemir'in ifadesi ortaya çıktı. Aldemir, ifadesinde kendisine "kumpas" kurulduğunu öne sürdü. İddialara göre Akdemir, Sulh Ceza Hâkimi olduğu dönemde tutukladığı işadamı Fikret İnan'ı serbest bırakmak için rüşvet aldı. Ardından 50 bin dolar daha vermesi için avukat Serap Bindal aracılığıyla baskı yaptı. İnan da durumu HSYK'ya bildirdi. HSYK'nın Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nı bilgilendirmesi sonucunda, Başsavcı Fehmi Tosun'un talimatıyla operasyon düzenlendi. 50 bin dolar rüşveti işadamı Fikret İnan'dan almak için Serap Bindal'ın Pendik'teki ofisine gelen Akdemir suçüstü yakalandı. Başkan önceki gün avukat Bindal ile birlikte tutuklandı.


'ADIM KULLANILDI'

Hasan Akdemir 24 sayfalık hâkimlik ifadesinde...