06 / 05 / 2024

Hasan Alan kimdir

Hasan Alan kimdir

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan kimdir? Hasan Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Alan, ne zamandan beri Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kadrosunda yer alan Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir? İşte ayrıntılar...

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip Aazar Ali Khwaja'nın kariyeri, uluslararası bankacılık alanında öncü kuruluşlarda geçti. Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki Görevleri Neler?

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Hasan Alan kimdir Haberi

Hasan Alan kimdir

Hasan Alan kimdir?

1973 yılında Malatya’da doğan Hasan ALAN, İlk Orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra 1996 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1997 yılından 2001 yılına kadar İskenderun Demir Çelik Fabrikasında meslek hayatını sürdürüp, 2001 yılında İskenderun Demir Çelik Fabrikasının özelleşmesi neticesinde Mülga Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde göreve başladı. 


Görev süresinde Proje Şube Müdürlüğü ve Yapım Şube Müdürlüğü görevlerine vekalet etti. 09.01.2015 tarihinde Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak göreve başladı. 


Hasan ALAN evli ve iki çocuk babasıdır.


E-Posta adresi: [email protected]


Gaziantep'teki TCDD arazisi için düğmeye...