29 / 04 / 2024

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip Aazar Ali Khwaja'nın kariyeri, uluslararası bankacılık alanında öncü kuruluşlarda geçti. Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki Görevleri Neler?



Aazar Ali Khwaja, bankacılık ve finans sektöründe 25 yıldan fazla deneyime sahip bir iş insanıdır. Şu anda Emirates NBD (ENBD) Grubu'nda Uluslararası Faaliyetler Başkanlığı görevini yürütmektedir. Aazar, ENBD Grubu bünyesinde çalışmaya 2012 yılında başladı ve o zamandan beri farklı ülkelerde hazine ve küresel piyasalar alanlarında edindiği deneyimleri sayesinde ENBD Grubu'nun uluslararası faaliyetlerini yönetmektedir.

Aazar'ın kariyeri, uluslararası bankacılık alanında öncü kuruluşlarda geçti. Önceki görevleri arasında Citigroup'un Orta ve Doğu Avrupa Bloğu Yöneticisi ve Piyasalar Başkanlığı, Suudi Arabistan Krallığı'nda Saudi Hollandi (ABN AMRO) Bank'ta Grup Hazine Direktörlüğü, Macaristan'da ABN AMRO/K&H Bank'ta Hazine Direktörlüğü, Romanya'da ABN AMRO Hazine Genel Müdürlüğü ve Pakistan'da Citibank NA'da Ülke Hazine Direktörlüğü yer almaktadır. Bu görevlerinde, Aazar birçok stratejik ve operasyonel kararın alınmasına liderlik etti ve müşteri portföylerini genişletmek ve gelirlerini artırmak için kapsamlı bir yaklaşım benimsedi.


Geri Dön