29 / 04 / 2024

Hasan Alper Çulha

Hasan Alper Çulha

İncir İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sabri Berkan Öner, Hasan Alper Çulha, Fahri Ataş, Sercan Ural tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Fulya Nilhan Türkel ve Hasan Alper Türkel ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Evleri'nde kuruldu.

Solid Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Solid Enerji Anonim Şirketi, Hasan Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi' inde kuruldu.

Antun Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Antun Enerji Anonim Şirketi, Hasan Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi' inde kuruldu.

Space Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Space Enerji Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde, Hasan Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

İncir İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İncir İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sabri Berkan Öner, Hasan Alper Çulha, Fahri Ataş, Sercan Ural tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.

Alper İnşaat Selective Prestige teslimleri Aralık'ta! 262 bin TL'ye daire!

Daire teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Alper İnşaat Selective Prestige projesinde satışa sunulan daire fiyatları 262 bin liradan başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Hasan Tahsin Kocabaş: Van depreminden sonra kentsel dönüşüm hassasiyetimiz arttı!

Hasan Tahsin Kocabaş'ın köşe yazısına göre; Her ne kadar etkinliği tartışılsa da bir şehircilik bakanlığımız var. Bu bakanlığın da işi altyap" ve kentsel dönüşüm olan bir genel müdürlüğü, üç kentte de il müdürlüğü faaliyette.

Hasan Kıvırcık kimdir?

Mimar Hasan Kıvırcık, MTM Mimari Tasarım Merkezi'nin kurucusudur. Hasan Kıvırcık, Tarlabaşı 360 projesinin 9 mimarından biridir. Peki Hasan Kıvırcık kimdir? İşte Mimar Hasan Kıvırcık'ın biyografisi...

Hasan Yasir Bora: Dünyada 1,5 milyar insan hala elektrik kullanamıyor!

Kayseri Doğalgaz Dağıtım Şirketi Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, dünya gündemindeki en önemli konunun enerji olduğunu belirterek "1,5 milyar insan hala elektrik enerjisini kullanamıyor" dedi...

Şair Hasan Hüseyin Korkmazgil'in adı Çankaya'da yapılan parkta yaşatılacak!

Çankaya Belediyesi'nce yapımı tamamlanan parklardan birisine 30 yıl önce yaşamını yitiren Acıyı Bal Eyleyen Şair olarak edebiyat alanına adını altın harflerle yazdıran Hasan Hüseyin Korkmazgil'in adı verildi...

TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet Hasan Ünver'i ziyaret etti!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde sosyal yaşam merkezlerinin oluşturulduğu yeni TOKİ bölgesinden oluşturulan 15 kişilik heyet .Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Hasan Bebek: Kayseri'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

'Kentsel Dönüşüm' hareketinin ilimizdeki yol haritasını öğrenip, çalışmaların ilimizdeki kapsamını belirlemek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek'in kapısını çaldık. Hasan Bebek Kayseri'de kentsel dönüşüm hız kazandı...

UNESCO ve İran, Hasan Sabbah'ın Alamut'unu birlikte restore ediyorlar!

Alamut tek bir kale değil, İran'ın kuzeyindeki Kazvin bölgesinde aynı isimli vadide bulunan Hasan Sabbah, Meymun Dey, Şirkuh, Navizarşah, Hostin Lar, Eylan, Şahrak ve Lembesar isimlerini taşıyan bir kaleler zinciridir...

Hasan Alper Çulha Haberi

Hasan Alper Çulha

İncir İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sabri Berkan Öner, Hasan Alper Çulha, Fahri Ataş, Sercan Ural tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


İncir İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...