28 / 04 / 2024

hasan aras 2013 öngörü

hasan aras 2013 öngörü

2013 yılında Kağıthane’de yatırım maliyeti 200 milyon dolar civarında olan 3 yeni projeyi hayata geçireceklerini belirten İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras, Levent Life 1’in devamı olan Levent Life 2 projelerine de start vereceklerini söyledi…

Ahmet Aras, Yahşi'deki araziye kaçak yapı dikti iddiası!

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2013 yılında belediyeden kiraladığı arsaya Bistro Bar yaptı. Aras, hukuksuz yapı kayıt belgesi çıkardı, araziye kaçak yapı dikti ve başkan olunca da üzerine çöktü

Edirne'deki Hasan Sezai Dergahı yeniden inşa edildi!

Günümüze sadece minaresi ulaşan Hasan Sezai Dergahı, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Osman Güneren, Hasan Sezai Dergahı'nın ihyası sürecinin restorasyon anlamında 2013 yılından bu yana devam ettiğini söyledi.

Doxa Design Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doxa Design Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Aras Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Sarıyer, Derbent Mahallesi, Ata Caddesi, Taş Sokak'ta kuruldu.

İZSU 2008-2013 yılları arasında 11 arıtma tesisi inşa etti!

İZSU tarafından 2008-2013 yılları arasında 872 bin 500 kişinin evsel atığını arıtacak kapasitede biri biyolojik, 10’u ileri biyolojik olmak üzere 11 arıtma tesisi hizmete alındı.

Hasan Rahvalı: Doğu Asya ve Çin odaklanacağımız pazarlar arasında!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, 3' üncü İnşaat ve Konut Konferansımda yaptığı konuşmasında inşaat sektörünü bekleyen fırsatlar ile birlikte sektörün sorunları hakkında açıklamalar yaptı.

DYO AR-GE Merkezi Türkiye’nin En İyileri arasında!

2013 yılında önceki yıla kıyasla Performans Endeks Puanını önemli ölçüde artıran DYO, Türkiye çapındaki 164 Ar - Ge Merkezi arasında ilk 10’ da yer alıyor.

TOKİ ile Sincan Belediyesi arasında kentsel yenileme protokolü imzalandı!

TOKİ ve Sincan Belediyesi arasında, “Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde” toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda Kentsel Yenileme çalışması yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzalandı..

Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı!

Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sincan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı...

En yoksulla en zengin arasında 7,7 kat fark var!

Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ), 2013'te Türkiye'de en yoksul yüzde 20 ile en zengin yüzde 20 arasında 7,7 kat gelir farkı olduğunu açıkladı...

Bakırköy İDO - Kirazlı arası imar planları 14 Ağustos'ta askıdan indiriliyor!

Bakırköy İDO-Kirazlı Arası kesimine ilişkin 13 Aralık 2013 onanlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı, 14 Ağustos 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o imar planları...

Corendon Turizm, Hollanda ve Belçika tur operatörleri arasında ilk 3’e girdi!

1997’de Hollanda’da Yıldıray Karaer ve Atılay Uslu tarafından kurulan Corendon Turizm Grubu, 650 milyon dolar ciroyla 2013’te Hollanda ve Belçika tur operatörleri arasında ilk 3’e girdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2 öğretim üyesi alacak!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Mühendisliği Bölümüne iki öğretim üyesi alacak. Öğretim üyelerinde aranan özellikler arasında alanında doktora yapmış olması şartı aranıyor.

Otis Türkiye, vergi rekortmenleri arasında!

Otis Türkiye, vergi rekortmenleri arasında yerini aldı. Asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol sektörünün lideri Otis Türkiye, 2013 yılı vergi tahakkuku ile İstanbul’un vergi rekortmenleri listesinde ilk 100’e girdi.

hasan aras 2013 öngörü Haberi

hasan aras 2013 öngörü

Levent Life 2 yolda

Levent Life 1’in devamı niletiğinde olan Levent Life 2 projelerine 2013’te start vereceklerini ifade eden İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras, bunun dışında Kağıthane’de de yatırım değeri 200 milyon dolar civarında olan 3 yeni projeye başlayacaklarını söyledi. 




İmaj Garden Zekeriyaköy’de son 2 villa satışta

2012 yılının İmaj İnşaat için oldukça verimli bir yıl olduğuna dikkat çeken Aras, mayıs ayında lansmanı yapılan, toplam 20 villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy projelerinde son 2 villanın kaldığını söyledi. Aras, “Bizim için 2012 yılı çok verimli geçti. Mayıs ayında lansmanını gerçekleştirdiğimiz ve...