07 / 05 / 2024

Hasan Coşar

Hasan Coşar

Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Coşar ve Turak Tarancı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Çocuklar size müjdem var! Karne hediyeleriniz Arçelik'ten!20 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Oliz'e özel karne coşkusu! Çocuklar bu habere çok sevinecek. Bir çok kampanyalı ürün sepetinize indirimli girecek. İşte haberin detayları

Arçelik'ten Zafer Bayramı coşkusu! Seçili ürünlerde büyük indirim! İşte Arçelik 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Arçelik Zafer Bayramı'na özel seçili ürünlerde büyük kampanya başlattı. Bulaşık makinesinden, kahve makinesine kadar aradığınız tüm ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz. İşte Arçelik Zafer Bayramı'na özel fiyat listesi...

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar’da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Eftal Yalın Coşkun tarafından kuruldu.

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Taşar tarafından kuruldu.

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şule Coşar ve İrem Şura Coşar ortaklığında kuruldu.

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Coşar tarafından kuruldu.

Almayeh Co İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almayeh Co İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Almayeh tarafından kuruldu.

Hasan Coşar Haberi

Hasan Coşar

Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Coşar ve Turak Tarancı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu. 


Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü içkili ve içkisiz restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar, b. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak  c. Her türlü gıda maddelerinin üretimini , pazarlamasını yapmak ve bu alanda marketler , süper marketler , şarküteriler, büfe, kafe ,çay bahçesi açmak...