27 / 04 / 2024

Hasan Durhat kim

Hasan Durhat kim

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Çevre vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında düzenlenen çevre vergisini kim öder? Çevre temizlik vergileri, nasıl tahsil ediliyor? Vergilerin ne zaman ödenmesi gerekiyor. İşte Belediye Gelirleri kanunu hükümleri...

Hasan Akgün: Kumburgaz Miami gibi olacak!

Kumburgaz’daki kentsel dönüşümü, Ortadoğu’nun en büyük film platoları ve Disneyland projelerini, bayramda kaç kilometrekare yol kat ettiğini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Kumburgaz Miami gibi olacak dedi...

Aidattan kim sorumludur?

Bir konutta kiracının oturması durumunda aidatı kiracı mı öder? Ev sahibi mi öder? Aidattan kim sorumludur? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alan yasal hükümler...

Hasan Topal'dan aday adaylarına dönüşüm tavsiyesi!

Seçim telaşındaki aday adaylarının projelerinde yer alan kentsel dönüşüm de siyasilerin vaatleri arasında. Ancak bu kritik projelere Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal'dan uyarı var...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haziran'da bitiyor!

Yıldırım Demirören Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, "Nisanda temelini attığımız Beykoz Riva TFF Milli Takımlar Kampı'nda inşaat Haziranda bitecek" dedi

Hasan Aslan Türk firmalarını Cezayir'e yatırıma davet etti!

Türkiye 'nin Cezayir Ticaret Müşaviri Hasan Aslan, Cezayir hükümetinin 2014 yılında 2 milyon konut yaptıracağını belirterek, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk firmalarını yatırıma davet etti.

Hasan Tahsin Usta kimdir?

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir? Hasan Tahsin Usta bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hasan Tahsin Usta, hangi sivil toplum örgütlerinde görev alıyor?

Nezih ve Berrak Barut çifti Yedi Sekiz Hasan Paşa Yalısı'na taşınıyor!

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek..

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm iletişimle başlamalı!

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta önceliğin iletişime verilmesi gerektiğini vurguluyor. Hasan Usta, sektörün önünde ki en büyük aşama olarak kentsel dönüşümü görüyor.

Çöp vergisi kim öder?

Konutlar için çöp vergisi su fatuları kapsamında bulunuyor. Su faturasını ödeyenler, aynı zamanda çöp vergisini de ödemiş oluyor. Peki işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda çöp vergisini kim öder?

Hasan Durhat kim Haberi

Hasan Durhat kim

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı.


Peki, Hasan Durhat kimdir? Hasan Durhat daha önce hangi işlerde görev aldı?


Hasan Durhat, Sarıyer Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek 2015 yılında  Toplu Konut İdaresi’nde Destek Hizmetleri Müdürü olmuştu.


Daha önce TUGEV Genel Sekreterliği de yapan Hasan Durhat, İDO Özel Kalem Müdürü olarak da hizmet vermişti.


Durhat’ın 21 Mart 2016 Pazartesi günü göreve başlaması bekleniyor.


Emlak Yönetim İletişim Bilgileri

Adres:T.C. Başbakanlık TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı Halkalı Atakent Mahallesi 

221. Sok. No:5/B

(Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı TOKİ Hizmet Binası)

34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL


Tel :+90 212 669 83 91 - +90 212 471 72 61

Faks :+90 212...